Close
Log Ind Opret Bruger
OctoberNine – Turen til rom
facebook pinterest twitter

OctoberNine – Turen til rom

Redaktionen
29 maj 2015, 05:48 Redaktionen

Oskar i rom med OCtober Nine og Libero ble

I sidste uge var jeg i Rom med min lille familie. Vi var inviteret til åbningen af en ny Louis Vuitton udstilling, og når man bliver det, kan det ikke andet end at blive en ret så fantastisk og luksuriøs tur.

Turen startede lidt stressende, og vi nåede kun lige akkurat vores fly…

Vi kom ellers afsted i god tid, men der var kaos i lufthavnen, og jeg havde ikke lige overvejet, at babyudstyr skal checkes ind i en helt anden kø end kufferterne.

Så da der var en halv time til afgang, var vi kun lige nået frem til security, hvor køen var uendelig. I sådan en situation er det godt at have en baby på armen.

Oskar charmede, og vi kom i fast track køen. Og jeg nåede endda lige at shoppe et par skønhedsfavoritter fra Tromborg inden vi lettede.

Flyveturen gik fint. Oskar sov det meste af tiden, og vi lærte, at man aldrig kan pakke for mange bleer i pusletasken.

Om det var de højere luftlag ved jeg ikke, men der kom godt gang i den lille mave.

Vi bruger i øvrigt Libero Comfort, der holder tæt og sidder godt om numsen. Og så er den Svane-mærket.

I lufthavnen blev vi hentet af Louis Vuitton, og kørt til det skønne Hotel Eden, hvor der ikke bare var gjort klar til os på værelset, men også til Oskar med både babyseng, musik-uro, blespand, plejeprodukter, puslepude og endda en flaskevarmer og en damper, så vi nemt kunne sterilisere de brugte flasker.

Min største bekymring på turen var, at vi skulle have fat i en babysitter til både onsdag og torsdag aften, hvor vi skulle til middag og åbning på udstillingen.

Det var ikke så meget det der med, at jeg skulle være væk fra ham om aftenen, men tanken om at efterlade ham på værelset med en fremmed kvinde gjorde lidt ondt.

Ville hun kunne trøste ham, hvis han blev ked af det? Ville han tro, at vi havde forladt ham? Der var mange tanker.

Louis Vuitton’s PR-manager (der også selv er mor) gav mig det bedste råd: Fortæl Oskar, hvad I skal, og at I kommer hjem til ham igen.

For det kan godt være, at han endnu ikke kan tale, men han kan forstå mange ting.

Om han forstod det ved jeg ikke, men det beroligede i hvert fald mig at fortælle ham om det.

Hotellet samarbejdede heldigvis med nogle faste babysittere, og arrangerede det hele.

Og vi aftalte, at vi jo altid bare kunne sende babysitteren hjem igen (og lade min mand blive på hotellet), hvis vi ikke fik et godt indtryk af hende. Men det gjorde vi.

Hun var sød og rolig, og talte godt engelsk, og vi tog trygt afsted til middag. Begge aftener.

Og fik flere betryggende updates fra hende hele aftenen, der forsikrede os om at han havde spist, var blevet puttet og sov trygt og godt.

Det var simpelthen så hyggeligt at være på tur med min lille familie. Min helt egen familie. Og jeg glæder mig allerede til næste gang.

Også selvom det sikkert ikke bliver 5-stjernet og i selskab med Louis Vuitton. Udstillingen, LOUIS VUITTON SERIES 2 – Past, Present, Future, er i øvrigt helt fantastisk og et absolut must at se, hvis du kommer til Rom inden d. 7.juni, hvor den igen rejser videre. Altså udstillingen.

 

Jeg hedder ,maria og blogger her på Min-Mave