Close
Log Ind Opret Bruger
Min-Mave knækker Cancer 2019
facebook pinterest twitter

Min-Mave knækker Cancer 2019

Avatar
23 oktober 2019, 21:15 Julie - Min-Mave.dk

Min-Mave knækker Cancer 2019 og repræsentere alle jer lykkelige mødre, kommende mødre – men også de af jer der har mistet sin kære til kræft – I denne uge handler det om dé mødre hvor hele Danmark sammen knækker cancer.

Når man bliver forældre får man en tilknytning til et lille menneske, som man aldrig har oplevet før og derfor er den største sorg i livet også, at skulle sige farvel til sit barn før tid. “Det er det sværeste i livet at miste sit barn, det burde være ens børn der en dag begraver en efter et langt liv, og ikke omvendt”, skriver en mor på Mindet.dk. At miste er noget vores mødre har snakket med hinanden om i vores mange år som mødested for mødre.

Sorgen og følelsen af meningsløshed over at miste sit barn er noget man bæger på resten af livet. I starten er det knuste hjerte en fuldtids smerte. Senere støder man på den fra tid til anden og man mindes med en tårer eller en tanke. Aldrig vil man glemme og denne tid er speciel hård for rigtig mange mennesker fordi man mindes.

I vores 16 år som Min-Mave.dk har vi fulgt mange mødre igennem deres lykkeligste tid efter deres positive graviditetstest. Vi har også fulgt dem i den hårdeste tid. Derfor handler det i denne om de mødre som har oplevet det værst tænkelige for en mor! Vi står sammen og løfter i flok. Også i kampen mod cancer.

Mange bække små…

Vi håber meget I vil, sammen med os, være med til, at støtte de mødre i vores lille univers som kæmper en kamp mod cancer.

I kan støtte ved, at klikke på Knæk Cancer blomsten nedenfor. Dermed donere du til indsamlingen fra Min-Mave.dk men du kan også dele dette i dit mødre-netværk – på jeres sociale medier eller ved blot en tanke.

Klik her for at støtte indsamlingen!

Vi siger mange tak for jeres støtte og hjælp <3

Kærlig hilsen

Ida

Min-Mave

Knæk Cancer 2019