Close
Log Ind Opret Bruger
OctoberNine: En ny tid venter
facebook pinterest twitter

OctoberNine: En ny tid venter

Redaktionen
12 oktober 2015, 09:08 Redaktionen

Oskar i sin barnevogn

Om bare 12 dage starter Oskar i vuggestue. Dagen inden sin 1 års fødselsdag. Han har været klar til det i flere måneder, og alligevel gav det et stik i hjertet og tårer i øjnene, da jeg for et par uger siden modtog velkomstbrevet fra vuggestuen. Pludselig er han ikke så lille mere. Og dog.

Tilbage i juli måned skrev jeg lidt omkring mine tanker i forhold til vuggestue, og især det der med, at jeg pludselig ikke er den han skal tilbringe de fleste af sine vågne timer sammen med – og om ikke at være der ved det første skridt eller ord.

Det første ord venter vi stadig på, men de første skridt uden gåvogn eller hjælpende hænder har han taget. Jeg tror rekorden lige nu er 3 skridt, og jeg føler mig lykkelig langt ind i hjertet, når han smiler stolt til mig.

De sidste par måneder har været hårde. Jeg har supertravlt med arbejdet, og føler slet ikke jeg kan give Oskar den opmærksomhed jeg gerne vil. Og det gør virkelig ondt. Jeg har lyst til at glemme alt om arbejde, og i stedet være sammen med ham.

Ofte sidder jeg og arbejder til klokken 2 om natten, og er jeg heldig får jeg lov til at sove til halv 7. Og med det i tankerne glæder jeg mig helt vildt til han starter i vuggestue. Så er det slut med at sidde med hovedet begravet i skærmen, mens Oskar står ved siden af og hiver i mig.

I stedet skal jeg fremover arbejde fra kontoret i Bredgade, og kan nyde eftermiddagene med Oskar og min mand. Og forhåbentligt også holde computeren lukket om aftenen.

Oskar får uden tvivl en fest i vuggestuen. Han elsker at være sammen med andre, og charmer alle omkring sig med sit store smil. En ny tid venter, men når jeg mærker efter, er jeg overbevist om, at det bliver en god tid.

Husk at kigge forbi Libero Klubben, hvor du kan finde gode tips til valg af vuggestue og til selve indkøringen.

Jeg hedder ,maria og blogger her på Min-Mave