Close
Log Ind Opret Bruger
Har din baby svært ved at falde til ro?
facebook pinterest twitter
Annonce

Har din baby svært ved at falde til ro?

Julie - Min-Mave.dk
22 april 2020, 12:00 Julie - Min-Mave.dk

Mange babyer har svært ved at falde til ro, når de møder verden uden for mors trygge mave. Sanserne er pludselig i brug, og lydene og indtrykkene er mange. Derfor har mange børn også svært ved at finde ro og falde i søvn. Moonboon producerer økologiske slyngevugger og vuggemotorer og er startet af danske Marie, som manglede en vuggemotor under sin egen barsel.

 

En slyngevugge med motor – søvn og ro til både mor og barn!

Slyngevuggens omslutning af barnet og de let vuggende bevægelser minder barnet om tiden inde i livmoderen. Derfor falder stort set alle babyer hurtigt i søvn, når de bliver lagt i en slyngevugge.

Vuggemotoren får slyngevuggens fjeder til at vugge op og ned, så du får hænderne helt fri. Vuggemotoren har forskellige hastigheder og mulighed for tidsindstilling, så den kan vugge i op til 3 timer ad gangen.

Læs mere om din nye bedste ven her

 

 

Kvalitet og sikkerhed

Moonboon producerer kvalitetsprodukter til det Europæiske marked. Vores vuggemotor er udviklet og testet i Danmark. Vuggemotoren har ingen åbninger i ophænget og er 100% sikker at bruge.  Udover CE-mærket har Moonboon’s vuggemotor en sikkerhedsforanstaltning, der gør, at motoren stopper med at vugge i tilfælde af uregelmæssigheder. Det betyder bl.a., at motoren helt automatisk vil stoppe med at vugge, hvis der tages fat i vuggen.

Slyngevuggen er produceret i det lækreste økologiske bomuld med en madras i kapok. Tværpinden er lavet i valnøddetræ og fjederen er lavet i stål og testet til at vugge mere end 10 millioner gange. Derudover er der installeret en sikkerhedsstrop inde i fjederen.

 

Kapok er det bedste for din baby!

Vores økologiske slyngevugge er den eneste slyngevugge på markedet, med en madras i kapok. Kapok er et fantastisk materiale til specielt babyer. Det er økologisk, allergivenligt, antibakterielt og temperaturregulerende. Alt sammen vigtige elementer for en lille nyfødt, som endnu ikke kan regulere sin egen kropstemperatur.

Når du køber kapok, handler du bæredygtigt, værner om miljøet og er med til at skabe arbejdspladser i meget fattige områder.

Læs mere om kapok her

 

 

Moonboon er startet af danske Marie

 

 

Idéen til Moonboon opstod, da jeg selv var på barsel med min søn, som elskede at sove i sin slyngevugge – men kun når den rent faktisk vuggede. Det betød, at jeg hele tiden skulle holde fjederen i gang og dermed ikke kunne forlade vuggen i mere end 1 minut ad gangen. Jeg fandt hurtigt ud af, at der var andre mødre, som også havde behov for at samle overskud og have hænderne fri, mens deres babyer sov. Derfor gik jeg i gang med at få udviklet vuggemotoren og slyngevuggen.

Moonboon er inspireret af månen, natten, søvn, drømme og eventyr. Månen er symbolet på søvn, mens Boon betyder velsignelse, bonus, det gode, fordel, hjælp, og held.

“Jeg håber, din baby vil sove lige så godt, som min søn har gjort – og stadig gør.” – Marie Grew,