Close
Log Ind Opret Bruger
Mange børnefamilier mangler plads
facebook pinterest twitter

Mange børnefamilier mangler plads

Redaktionen
30 november 2019, 14:34 Redaktionen

872-L1012 - min-mave.dk.jpg

Af Stig Ulrichsen, journalist

Flere og flere børnefamilier står overfor at pladsen bliver for trang, når familien udvides. Skal de ud og finde et nyt hus, eller kan de bliver i deres oprindelige, som de har det godt i. Derfor har reDesign Home specialiseret sig i at vejlede og hjælpe familier med mere plads i hverdagen.

Pladsmangel opstår ofte ved lykkelige omstændigheder

Når familieforøgelsen er på vej, så er der meget at tænke på, og en af de mere uoverskuelige er hvordan får vi plads nok til os alle sammen. Michael Pedersen, direktør i reDesign Home A/S, kender selv til det, og har derfor specialiseret sig i at finde løsninger.

“Hjemme hos os, har vi først bygget tilbygning, da vi ventede familieforøgelse og senere da vi fik flere børn, har vi bygget op ad ved at tage loftet i brug. Man må finde løsningerne inden for de muligheder som man har”, forklarer han. “Begge dele giver værdi til ens ejendom på sigt, både økonomisk og i form af øget velvære.”

Tilbygning til huset er oplagt til bedre lys og indeklima

En tilbygning til huset til et nyt børneværelse kan mere end bare at give ekstra kvadratmeter. Du får ofte mere lys og bedre indeklima, da mange ældre huse er bygget efter andre idealer end nyere huse.

Samtidig med at vi kigger på dette, så kan vi også finde løsninger på et mere energivenligt klima i huset.

Men det er jo ikke sikkert, at tilbygningen lige skal være et nyt børneværelse. Måske giver det mere mening, at tilbygningen bliver det nye opholdsrum, og børneværelset findes i et af de andre rum.

En tilbygning må heller ikke stjæle areal fra det oprindelige hus. Det uheldige kan ske ved at gode anvendelige rum forvandles til gennemgangsrum. “Den slags er vi med til at sikre i alle faser”, lover Michael. “Du kan ligeså godt benytte anledningen til, at få det som du savner i dit hjem”, fortæller Michael. “I nogle tilfælde kan den optimale løsning både være en tilbygning og en ombygning på en gang.”

reDesign Home har specialister på alle byggeriets områder

Det er vigtigt, at en ombygning eller en tilbygning skaber værdi for hele huset, ligesom det er vigtigt at huske på, at hele huset skal have glæde af den nye tilbygning, så der skabes en god kontakt mellem det gamle og det nye.

Tilbygningen må helst ikke skygge eller tage det energiskabende lys fra det oprindelige hus og derfor giver det også god mening at få det lavet i samme stil som dit oprindelige hus, så er harmonien på plads.

Derfor har reDesign Home specialister med indenfor alle områder af byggeriet, så man som kunde opnår den optimale løsning af sin opgave.

En god investering

En tilbygning er en god investering for de fleste, især for boligejere i København og Nordsjælland, hvor kvadratmeterpriserne er høje, og overstiger kvadratmeterprisen for at opføre den nye tilbygning.

“Bor du ikke i hus, men i lejlighed, så kan du måske købe nabolejligheden og lægge den sammen med din egen”, foreslår Michael Pedersen, men her er det vigtigt at huske “at det kræver opbygning af brand- og sikringsvægge. Men tager man os med fra starten, så undersøger vi mulighederne inden man kaster sig ud i det.”

Tryghed og god rådgivning

Michael Pedersen, der står bag reDesign Home A/S, lægger stor vægt på tryghed og den rette rådgivning i alle faser af et eventuelt nybyggeri. Derfor er det også vigtigt, at man med det samme oplever den tryghed ved at have sin helt egen rådgiver hele vejen igennem processen. Står I med overvejelser vedrørende ombygning eller tilbygning, så kontakt ReDesign Home her.