Close
Log Ind Opret Bruger
Jul på Min-Mave.dk
facebook pinterest twitter

Jul på Min-Mave.dk

Avatar
24 november 2020, 08:51 Julie - Min-Mave.dk

Jul 2020 på Min-Mave.dk

Julen nærmere sig med hastige skridt og måske har julestressen allerede meldt sin ankomst i det lille hjem.

Her på Min-Mave spreder vi intet andet end jule hyggemed fede præmier som du kan finde, sjove juleaktiviteter og de bedste juleopskrifter til gravide og babyer.

Hver søndag i hele julen udlodder vi fede præmier til én heldig vinder og man deltager ved at følge med i vores breve.

Du får søndagens låge tilsendt automatisk, hvis du modtager Min-Maves ugentlige nyhedsbrev. Hvis du ikke er tilmeldt, kan du gøre det her:

Tilmeld dig Adventskalenderen 2020Det er nemt at framelde sig igen! Alle vores mails har et link i bunden, som man kan trykke på for at framelde sig.

Hvad kan jeg vinde?

Hver søndag har du mulighed for at vinde alt fra Gavekort og abonnementer til fysiske produkter. Der er gaver både for mor, den gravide, den nyfødte og de større børn.

 

Hovedpræmien: TRIPP TRAPP® Stol

Måske kender du allerede stolen men hvis ikke, så kender du helt sikkert nogen, der har gode erfaring med TRIPP TRAPP stolen fra Stokke. Du finder den nemlig i tusindvis af danske hjem. Den klassiske højstol er kendt for mange forskellige ting.
 
Først og fremmest er designet enkelt og tidsløst, og stolen fås i mange forskellige farver og vil derfor passe ind i alles hjem.
 
Derudover er kvaliteten helt fantastisk, og stolen kan indstilles og justeres i takt med, at barnet vokser, og kan dermed bruges helt op i teenagealderen.
Du vælger selv farven på stol.
Stokke har virkelig forkælet os og giver en ekstra fantastisk gave oveni. Afsløringen gemmer vi for os selv lidt endnu. Hold øje med Adventskalenderen og se hvad de har smidt oveni hatten.
 

Littleunbox udlodder gratis abonnement

Vi er mega glade for at den nye raket virksomhed, Littleunbox ville være med i vores Adventskalender. Det betyder, at du kan vinde et gratis abonnement til Littleunbox. Little er en månedlig abonnementsløsning til den gravide og det lille barn fra 0-24 måneder. De månedlige bokse er fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende overraskelser, der unikt er tilpasset dit barn.

Hvor mange måneder det drejer sig om, lader vi være en overraskelse. Følg med!

 

månedlig-abonnement

 

Vind gavekort til Bellas Klædeskab

 
Almina fra Bellas Klædeskab har givet os lov til, at give et gavekort væk til en heldig vinder i julen.
Bellas Klædeskab er en dansk webshop med baby og børnetøj i god kvalitet. Den er ejet af to skønne mødre, der har udvalgt deres yndlingsmærker til butikken og der kommer hele tiden flere til.
F.eks. kan du købe lækkert designerudstyr fra Smallstuff, Filibaba og Cam Cam eller sødt tøj og sko fra Petit by Sofie Schnoor, Soft Gallery og mange flere.
 
 

 

 

Vind gavekort til Mamalicious

Den her præmie er til ære for alle vores gravide følgere. Vi er mega heldige at kunne give et gavekort til Mamalicious til én heldig gravid mommy-to-be.
MAMALICIOUS er et brand, der laver og designer tøj til kommende og nye mødre. Du finder tøj til enhver lejlighed, selvom du er højgravid eller lige har født. MAMALICIOUS synes nemlig ikke, at du skal gå på kompromis med tøjet, bare fordi din krop forandrer sig i løbet af din graviditet. Brandet er en del af BESTSELLER, der med garanti giver dig nogle skønne styles i lækker kvalitet.

 

Nyttige links

Kærlig hilsen

Julie & resten af Team Min-Mave.dk