Close
Log Ind Opret Bruger
Hunde på hjernen – og en baby i maven
facebook pinterest twitter

Hunde på hjernen – og en baby i maven

Avatar
8 februar 2013, 10:58 subs

Hunde

Line Ravn Allerslev er en kvinde med mange jern i ilden. Hun er netop startet som selvstændig samtidig med hun er højgravid med sit første barn. Det kan nemlig godt lade sig gøre at opfylde 2 drømme på én gang – til gavn for hele familien.
Tanken om at blive selvstændig startede for Line nogenlunde samtidig med, at drømmene om at stifte familie bankede på.

Mange familier er pressede tidsmæssigt, fordi begge forældre har et arbejde, de skal stå til rådighed for på faste tidspunkter af døgnet.

Line og hendes mand ville gerne tilbyde deres kommende barn en anden hverdag – som er mere fleksibel og kan tage udgangspunkt i barnet og dets behov.

Fordelen ved at en eller begge forældre er selvstændige er nemlig, at man kan tilpasse sin arbejdstid efter, hvornår barnet sover – man får dermed set sit barn mere i hverdagen, end hvis man har et traditionelt arbejde. Og derudover behøver man ikke bekymre sig eller have dårlig samvittighed overfor jobbet, hvis barnet er sygt eller hvis institutionen holder lukket.

Overgangen fra at være ansat har dog krævet lidt tilpasning. Line udtaler selv, at hun er i besiddelse af et veludviklet planlægger-gen, og som selvstændig bliver man af og til overrasket. Det er også pludselig hende selv, der skal træffe alle beslutninger hvad end, de er store eller små. Og da alle beslutninger har direkte indvirkning på virksomheden kræver det is i maven.

Da hunde altid har haft en særlig plads i Lines hjerte var der ingen tvivl om, at dette skulle kombineres med hendes baggrund indenfor web og marketing. Det er der kommet hjemmesiden hundenyheder.dk ud af.

Line fortæller:
”Interessen for hunde startede, da jeg var 3 år gammel og fik en tøjhund, Bobby, at min farmor og farfar i julegave, fordi mine forældre (med rette) mente, jeg var for ung til at have hund. Da jeg kom i skolealderen, blev det til et utal af besøg på det lokale bibliotek, hvor jeg tyggede mig gennem samtlige bøger på hundereolen og siden da har interessen bare holdt ved.”

Line har termin den 6. maj og hvad maven gemmer på er en hemmelighed – ligesom det også bliver spændende for den energiske kvinde og hendes mand Niels at se, hvordan hverdagen med en baby kommer til at se ud:

”Det er formentlig umuligt at planlægge alt på forhånd, men min tanke er at arbejde dels i løbet af dagen mens baby sover, dels om aftenen, i weekenderne og i ferierne når min mand er hjemme til at tage over. Samtidig forestiller jeg mig, at jeg kommer til at drosle ned på tekstopgaver for andre, som jeg har freelancet lidt med ved siden af mit arbejde med hundenyheder.dk.
Det vil naturligvis være en helt anden og mindre idyllisk måde at holde ”barsel” på end normalt, men jeg tror på, at det er muligt, så længe man holder det langsigtede mål for øje – og det er jo netop, at der skal være mere fleksibilitet og mere frihed, hvilket ikke kun kommer baby men hele familien til gode”.

Når barselsperioden er slut og den lille skal i institution er det planen, at der kun bliver brug for en deltidsplads. Det er nemlig endnu en af de fordele, der er ved at mor eller far selv kan tilrettelægge deres arbejdstid.

På spørgsmålet om, hvorvidt parret selv har hund, fortæller Line:
”Vi har desværre ikke selv hund på nuværende tidspunkt, da jeg, før jeg blev selvstændig, ofte var hjemmefra op mod 10 timer dagligt, og det ville jeg ikke byde en hund. Det er der så ændret på nu, så det er planen, at familien skal udvides med en hundehvalp næste sommer, hvor den lille vil være et år gammel. På den måde har vi tid til at blive fortrolige med forældrerollen og få en god rytme i hverdagen, inden der står hvalp på programmet”.

Er du ligesom Line glad for hunde er hundenyheder.dk et besøg værd. Du finder alt – og vi mener virkelig alt – hvad der er værd at vide om hunde. Nyheder indenfor både indretning, produkter og psykologi ligger side om side med aktuelle nyheder og begivenheder samt gallerier og fotoreportager af skønne hunde af alle racer og i alle aldre.

Køb lækre produkter til din gravide mave