Close
Log Ind Opret Bruger
Har du husket vintertøjet til de mindste: Vi har fundet den bedste flyverdragt
facebook pinterest twitter
Annonce

Har du husket vintertøjet til de mindste: Vi har fundet den bedste flyverdragt

Avatar
18 november 2022, 08:58 Redaktionen

Name it flyverdragt

Der er mange forældre der oplever hvert år, at være for sent ude med vintertøjet og stå en mandag morgen i frostvejr og mangle både flyverdragt og vintersko. Heldigvis sker det oftes kun én gang i livet og vi på redaktionen er klar til at vinteren kommer. 

Der findes et hav af forskellige flyverdragter, men hvordan sikre vi sig, at netop den flyverdragt som vi som forældre, påtænker at købe til vores barn, er både åndbar, regntæt, den rigtige størrelse, dejlig at have på, pæn og ikke mindst varm. 

Hvert år prøver man, at finde netop det efterår- og vintertøj, som passer til jeres behov til den rette pris, med den rette kvalitet og pasform. 

Vi har derfor på redaktionen været ude og finde det mest optimale sæt vintertøj, til børn i alle aldre, hvor I som forældre også får mest muligt for jeres penge. Med de nuværende trends har vi fundet noget vintertøj, som både falder i alles smag og er meget unisex venligt. 

 

Flyverdragten fra Lil’ Atelier scorer toppoint

 

Name it flyverdragt

Efter længere tids søgen, fandt vi den her meget smukke og ikke mindst praktiske flyverdragt fra Lil’ Atelier hos Nameit.dk. 

Den har den fineste farve og meget praktiske farve, som både passer til dreng og til pige. Den har lige netop den farve, som skjuler skidt og sand rigtig godt. 

 

Shop flyverdragt og se andre farvevalg

 

Den er 10.000 mm vandtæt, åndbar, vindtæt og ECO®- vandafvisende overflade behandlet. Derudover har den isoleret siddeflade, heltapede sømme og sneskørt indvendig. 

Og det bedste og det vigtigste for forældrene er, at den kan vaskes på 40 grader og derefter føles som ny. 

Læs også: Vintertøj – Guide til materialer der holder dit barn varm og tør

 

Termosæt som passer til alle

 

Nameit har den fineste og funktionelle quilted heldragt, i en fantastisk efterårs farve, som passer både til drengene og pigerne. Farven er praktisk i forhold til skidt og den er vandtæt op til 3000 mm. 

Selvom vi normalt har vendt os til, at bruge to-delt quiltede sæt, så er det helt genialt med en heldragt. Det gør man lige kan vente lidt ekstra med, at komme den lille en årets flyverdragt.

Nameits quiltede heldragt er både let vandtæt og holder bar hud helt væk fra legepladsen. 

Shop heldragten hos Nameit 

 

Hold dit barns hoved ekstra varm 

 

Prikken over i’et, må være uldhuen, igen fra Lil’ Atelier. Den er udstyret med den samme smukke farve som flyverdragten og er strikket i en meget smuk ribstrikket struktur. 

Den er lavet af 100% uld og er meget nem for børnene at få på. 

Læs mere om huen og se de andre farvevalg her

Alle 3 produkter kan du shoppe hos Name it og de leverer dine varer på mellem 2-3 dage og fragt er gratis ved køb over 399 kr. 


Shop udsalg has Nameit