Close
Log Ind Opret Bruger
Gaver og forkælelse til den gravide
facebook pinterest twitter
Annonce

Gaver og forkælelse til den gravide

Julie - Min-Mave.dk
11 maj 2020, 10:35 Julie - Min-Mave.dk

Forkæl din gravide kone, kæreste, datter, søster eller veninde med en skønne uskadelige produkter der forsøder de næste 9 måneder. Lets celebrate the baby buump!

Mange baby- og graviditetsshops som vi kender og elsker fokuserer på typisk på praktiske hjælpemidler (ammepuder o.lign) og produkter til den nyfødte. Hos danskejede Buump.com bliver der fokuseret på den gravide selv, med lækre produkter.
Her bliver graviditeten fejret og gravide kvinder bliver forkælet alt det de kan. Man kan finde alt fra tøj, smykker, plejeprodukter og økologisk te. Produkterne er så vidt muligt naturlige og kemifri og flere endda økologiske, vegansk og miljøvenlige. Vi har på Min-mave.dk gennemgået mange af deres lækre produkter.

Epson Bath Salt – 140 kr.  – MamiMe Firm Lux pakke – 423 kr.

Hudpleje baseret på 100% naturlige olier <3

SARD Kopenhagen er en række danskudviklede hudplejeprodukter, som alle er baseret på 100% naturlige olier og ingredienser. Serien består af forskellige produkter, som kan anvendes alene eller kombineres til et individuel behandlingsforløb. Med et helt naturlige indhold i en miljøvenligt emballage henvender SARD kopenhagen sig til det moderne menneske, der vil passe godt på sig selv og på naturen og samtidig sætter pris på enkle og gennemskuelige produkter. Serien kan ligeledes anvendes til særligt sensitiv hud, allergikerer og gravide kvinder, selvfølgelig

Selvom SARD kopenhagen er et relativt nyt mærke på markedet, har flere produkter i hudplejeserien allerede gjort sig bemærket og høstet priser til Danish Beauty Award.

Her ser du blandt andet deres populære badesalt og MamimMe Firm Lux pakken, som er en arganolie, der hjælper huden med at blive sig selv

Ventetøj der skiller sig ud

På hjemmesiden er der som sagt alt det en gravid skal bruge, for at forkæle sig selv. Herunder selvfølgelig også en masse fine kjoler og toppe, der kan bruges ved mange forskellige lejligheder. Hvem siger, at man kun skal gå i joggingbukser når man er højgravid? Du kan sagtens bære en fin sommerkjole, nu når sommeren banker på døren.

Vores personlige favorit er Candy Blush Kjolen, som er en lækker og let lyserød kjole fra Expectations Copenhagen. Kjolen er lavet i en bomulds- og elastan blanding, der gør at kjolen sætter sig flot om maven.

Candy Blush Dress – 749 kr.

I mens du venter – Før dagbog

Når den lille først er kommet til verden, så kan minderne om at være gravid og gå og glæde sig hurtigt blive glemt. Jeg er personligt i hvert fald glad for, at jeg førte en dagbog over, hvad jeg gik og tænkte på, hvad mine skøre cravings var og ikke mindst, hvordan jeg mærkede det lille liv vokse i min mave. Buump.com har den fineste dagbog kun til gravide, hvor du kan skrive alle dine følelser og tanker ned.
Her kan du få skrevet alle minderne ned i bogens fem kapitler, hvor du også kan krydse forskellige milepæle ned. En uundværlig bog, som er den bedste gave til dig selv den dag du ser de to streger på graviditets testen <3

Bogen er i det fineste rosa omslag, kun for mor <3

Min graviditets dagbog – 199 kr. 

Til dig, din veninde eller en anden speciel person i dit liv <3

Hos Buump.com kan du som sagt forsøde tilværelsen, enten for dig selv eller en anden særlig gravid person i dit liv. Måske skal du eller hun bare hverdagsforkæles eller også leder du efter en helt særlig gave i forbindelse med et forestående babyshower. Husk at den kommende mor også skal forkæles med en push-present, når fødslen er overstået. Bliv inspireret og shop sikkert på Buump.com
Buump opdaterer hele tiden deres sortiment og de er e-mærket.

Se også: