Close
Log Ind Opret Bruger
Klinik for de ufrivillig barnløse – Freya Fertility
facebook pinterest twitter
Annonce

Klinik for de ufrivillig barnløse – Freya Fertility

Julie - Min-Mave.dk
18 maj 2020, 17:01 Julie - Min-Mave.dk

Her på Min-mave.dk er vi rigtig glade for, at kunne lave artikler, som gavner vores mange brugere mest muligt.
Det er ikke nogen hemmelighed, at rigtig mange par er ulykkelige over ikke at kunne få børn selv. Det kan være det mest opslidende for et parforhold at gennemgå en lang proces med ægløsningstest, sex planlagt derefter og skuffelsen hver eneste gang, at graviditetstesten kun viser en enkelt streg. Vi skal i øvrigt blive bedre til at tale om det tabubelagte emne ufrivillig barnløshed, hvilket vi kommer til at belyse meget mere her på Min-mave.dk igennem vores artikler vi samarbejder med professionelle.

 

Håb for ude…

Hvis det ikke kan lade sig gøre at undfange en baby på naturligvis, hvilket er tilfældet for rigtig mange par, så er der heldigvis professionel hjælp at hente på en fertilitetsklinik.

Personalet hos Freya Fertility har mange års erfaring med fertilitetsbehandling af både mænd og kvinder. Klinikken er ganske ny, men vidensbanken bagved er kæmpe stor.

 

Kan du blive behandlet for ufrivillig barnløshed? Tjek det her

 

Her skal I møde klinikkens ejer og stifter, Tina Snebang-Storgaard, der åbnede klinikken tidligere på året. Tina har et langt CV indenfor gynækologi og obstetrik og har været ansat på både private klinikker og i det offentlige. Det der driver Tina er ønsket om at give ufrivillige barnløse den største og mest unikke gave i verden, nemlig at blive forældre:

Jeg er uddannet speciallæge i Gynækologi og Obstetrik. Jeg har under hoveduddannelsen været tilknyttet gynækologisk afdeling i Herning og Skejby. Hurtigt kunne jeg mærke, at almen gynækologi samt obstetrikken var det, der fangede min interesse mest. Jeg kunne godt lide udredningen af patienter med almene gynækologiske lidelser incl. problemstillinger i forbindelse med ufrivillig barnløshed og ligeledes operationerne, der fulgte med. Specielt kikkertundersøgelser/-operationer. Herudover var fødegangsarbejdet altid spændende, – at se et par blive forældre til et lille vidunder, – det var SÅ fantastisk HVER gang!

 

 

Fertilitetsbehandling med dig og din partner i fokus

Efter at Tina havde været ansat både i det private og det offentlige, stod det klar for hende, at ønsket om at åbne sin egen klinik, hvor patienterne og deres individuelle behov kunne være 100% i fokus, skulle realiseres. I det offentlige er behandlingerne ofte forbundet med en masse regler og budgetter, som gør, at det ikke altid er muligt at udføre netop den behandling, som det pågældende par eller mand/kvinde burde få:

“Jeg var ansat på fertilitetsklinikken i Horsens, hvor min chef, Finn Hald, har haft stor indflydelse på mit valg af speciale. Fertilitetsbehandling bør udføres med parret/kvinden i centrum, så de får et så positiv forløb som muligt. Her kan det indimellem være en udfordring at være i det offentlige, hvor man er bundet af stramme ”regler og budgetter” og måske ikke altid har mulighed for at udføre den behandling, man reelt ønsker for et par. Jeg var ansat i knap 4 år i Horsens og var undervejs 6 måneder på fertilitetsklinikken på Odense Universitetshospital for at opkvalificere mine færdigheder indenfor andrologi/mandlig infertilitet. Mine ønsker i forhold til klinikken er, at den/det enkelte kvinde/par føler, at der er tid til dem, – og at der lægges en for dem individuel plan i forhold til eventuel tidligere fertilitetsforløb og/eller graviditeter. Og uanset hvad kvinden/parret har været igennem tidligere, laver jeg en omhyggelig skanning af kvindens livmoder, æggestokke og evt. æggeledere i forhold til, om alt er, som det skal være. Ikke sjældent har jeg ved skanning fundet forklaring på f.eks. gentagne aborter eller årsagen til, at det ikke er lykkes at opnå graviditet på trods af tidligere omfattende fertilitetsforløb. Dvs. at der indimellem er indikation for yderligere undersøgelser og/eller operation for at forbedre deres chancer for levedygtig graviditet.

 

 

Tina har selv været barnløs – Er nu mor!

Det er altid rart, at få hjælp af en, som ved lige nøjagtig hvilken svær situation man står i.
Tina har tidligere selv været ufrivillig barnløs i 6-7 år i tidligere forhold og kender derfor til frygten, om at det aldrig skal lykkes at blive mor. Men det lykkes for Tina, at blive mor og der er så mange der kan blive forældre, hvis de får den rette hjælp. Tina og hendes mand har desværre været i den forfærdelige situation, at de mistede deres første fødte barn, da han var knap en måned gammel. Hun blev efterfølgende gravid igen, og har idag fået tre børn efterfølgende. En graviditet er mulig for langt de fleste:

“Uvisheden er meget svær at håndtere jo længere tid, der går med uhonoreret graviditetsønske. Men for langt, langt de fleste er graviditet dog mulig på den ene eller den anden måde. Jeg var selv alle tanker igennem og nåede hurtigt til afklaring med, at jeg ville gå hele vejen, hvis det var nødvendigt. Dvs. også sæd- eller ægdonation, hvis det var det, der skulle til.“

Book en konsultation

Har du spørgsmål omkring fertilitetsbehandling, så står klinikken klar med at hjælpe dig.
Der er naturligvis en masse spørgsmål forbundet med en behandling, så tøv ikke med at ringe til klinikken.

Kontakt klinikken direkte her