Close
Log Ind Opret Bruger
Få hurtig hjælp til din graviditet på fertilitetsklinik  
facebook pinterest twitter

Få hurtig hjælp til din graviditet på fertilitetsklinik  

Avatar
5 juni 2023, 08:30 Redaktionen

Uanset om du er gravid eller ufrivillig barnløs, kan du og din partner få hjælp hos fertilitetsklinikken Gynækologi og Fertilitet på Vesterbro, og komme hurtigt til udredning og i behandling hos specialister.  

Når du bliver gravid, så gennemgår din krop store forandringer i løbet af kort tid. Så snart det befrugtede æg sætter sig fast på din livmoders slimhinde, og moderkagen begynder at vokse sig større, producerer din krop alskens hormoner, som påvirker dig på mange måder. Du kan opleve kvalme, mærkelige spisevaner, træthed, ændret smags- og lugtesans, humørsvingninger, svimmelhed, ømme bryster, strækmærker og meget andet. Fordi din krop er i så stor en forandring, så er det vigtigt at komme til regelmæssige undersøgelser, mens dit barn vokser trygt i maven. Hos klinikken Gynækologi og Fertilitet kan du komme til gynækolog i København, og få en gynækologisk undersøgelse af speciallæge i gynækologi. 

 

Kom hurtig i behandling, hvis du er ufrivillig barnløs  

Det kan være, at du går og drømmer om at stifte familie med din partner, men oplever at det er svært at blive gravid. Måske har I forsøgt at blive gravide i længere tid, uden at det lykkedes. Efter et års mislykkede forsøg på at blive gravid, har du og din partner ret til at blive henvist af egen læge til en fertilitetsklinik og få en udredning. Indimellem kan I også blive henvist før et år, og det kan f.eks. være, hvis der er tydelige årsager til manglende ægløsning. Årsagerne kan bl.a. være tidligere graviditet udenfor livmoder eller nedsat sædkvalitet. Som et kvindeligt par eller enlig mor, kan du få en henvisning med det samme. 

På klinikken Gynækologi og Fertilitet på Vesterbro, kan du og din partner blive gravide. Her kan du få hurtig tid til udredning og behandling. Din sygesikring kan dække op til seks inseminationsforsøg, også hvis der er tale om barn nummer to. Der er flere muligheder indenfor behandling af ufrivillig barnløshed, som kan være værd at udforske, bl.a. insemination af partnersæd eller donorsæd. På klinikkens hjemmeside kan du læse nærmere om dine mange muligheder inden for fertilitetsbehandling og hormonbehandling.  

 

Læs også: Årsager til ufrivillig barnløshed

 

Få hjælp og rådgivning af specialister inden for fertilitet  

Teamet på klinikken Gynækologi og Fertilitet på Vesterbro består af kompetente medarbejdere, så du kan være sikker på at være i trygge hænder. Pernille Danneskiold Lassen er speciallæge i gynækologi og obstetrik, og hun har tidligere været overlæge ved Gynækologisk Afdeling i Roskilde og Odense. Dertil er hun specialist i kikkertkirurgi og har været fertilitetslæge på Vitanova. 

Hendes specialområder er fertilitet, hormonbehandling og kikkertkirurgi. Sygeplejersken Rosa Schmidt har mange års erfaring inden for gynækologi, og Hanne Binderup er uddannet sekretær også med stor erfaring i bagagen inden for det gynækologiske speciale. Her kan du også få rådgivning om spiral, medicinsk abort, udflåd, p-piller, blødning i tidlig graviditet, bækkenbundsmyoser, og meget andet. 


Læs også: 5 årsager til infertilitet hos kvinder