Close
Log Ind Opret Bruger
Bruger I den rigtige ble: Find den rette blestørrelse til din baby
facebook pinterest twitter
Annonce

Bruger I den rigtige ble: Find den rette blestørrelse til din baby

Julie - Min-Mave.dk
6 december 2021, 07:00 Julie - Min-Mave.dk

Den danske bleproducent Infant.dk har gjort det til deres mission at skabe hud- og miljøvenlige bleer, som leveres direkte til din hoveddør. Det gør livet lettere som småbørnsforældre og giver den lille blenumse den bedst mulige start på livet. 

 

Hvem er Infant? 

Infant er historien om et nyt, dansk iværksættervirksomhed og et miljøcertificeret blebrand, der arbejder for at lette hverdagen for dig som småbørnsforældre – og som er med til at sætte nye standarder, med deres nye generation af bleer.

Infant har gjort det til deres mission at levere 100% danskproducerede bleer og vaskeklude af høj kvalitet i et enkelt og nordisk design. Som medlem af Infant får du bleer, der er designet til dit barns udviklingsfaser såvel som guides og råd til valg af blestørrelse og fri fleksibilitet i levering af bleer direkte til din hoveddør.

 

Infant bleer

Infants bleer og vaskeklude er danskproducerede og er både hud- og miljøvenlige med Svanemærket, Astma-Allergi Danmark og FSC® godkendelse.

 

Bleer til kvalitetsbevidste forældre

Infants bleer er til dig, som kvalitetsbevidst forældre, der ønsker både den bedste ble for dit barn og samtidigt ønsker at tage mest muligt hensyn til miljøet. Alle bleer fra Infant indeholder en lang række produktfordele. Med Infant får du hud- og miljøvenlige bleer fra øverste hylde, som er kendetegnet ved:

  • Perfekt pasform
  • Effektiv sugekerne
  • Optimal beskyttelse
  • Superbløde
  • Fleksibel talje- og benelastik
  • Hud- og miljøvenlige
  • O% parfume og lotion
  • Smukt og enkelt, nordisk design

 

Det handler (også) om at vælge den rigtige blestørrelse

Måske oplever du, at babys tøj er vådt og gennemvædet fra en overfyldt ble? Udover, at en utæt ble genererer langt mere vasketøj, er det også træls for både forældre og barn at skulle skifte tøj på mere eller mindre uhensigtsmæssige steder, når uheldet er ude. Når baby eller barn pludseligt får flere ”uheld”, er det dog oftest et tegn på, at bleen begynder at være for lille. 

Dit barn vokser hurtigt, ofte i ryk, og det er ikke altid lige til at se, når du kysser og kigger på baby hver dag. Men bleen lyver ikke, for med dit voksende barn bliver det pludseligt sværere at holde bleen tæt og numsen tør. Så snart du går en størrelse op, øges bleens sugeevne tilsvarende. 

 

Guide og råd fra bleeksperter

Den rigtige blestørrelse er afgørende for bleens egenskaber og en tør numse. Infant guider dig i at vælge den rette blestørrelse til dit barn, og du får en lang række gode råd fra de bedste bleeksperter. Du kan også tjekke, at du bruger den rigtige blestørrelse direkte på Infants hjemmesiden. 

 

Infant bleer

På infant.dk kan du indtaste babys alder, mål og vægt og se præcis, hvilken blestørrelse, der passer dit barn netop nu.

 

Bleer leveret til hoveddøren

Det skal være lidt lettere at være småbørnsfamilie. Du kan købe en startpakke for at mærke bleernes kvalitet og hvor bløde de er. Vælger du en startpakke, overgår du automatisk til et bleabonnement, som kan opsiges når som helst, du ønsker det – altså helt uden binding. 

Infant tilbyder en effektiv og gennemskuelig leveringsaftale og levering af bleer direkte hjem til hoveddøren. De arbejder på at gøre abonnementsordningen så gennemsigtig som muligt. Du kan frit vælge i mellem flere forskellige bleabonnementer – en startpakke, et bleabonnement eller abonnement med bleer og skumklude. 

Som medlem af Infant er du altså sikker på, at du aldrig løber tør for bleer. Infant anbefaler levering af bleer ca. hver 4. uge, så du har bleer døgnet rundt frem til næste levering. Leveringsfrekvensen er dog helt op til dig! Er dit barn i pasningsordning, hvor du ikke skal medbringe bleer, kan du fx vælge levering hver 6. eller 8. uge. Og i takt med, at dit barn bliver større, og dermed bruger færre bleer, er der automatisk taget højde for det i din levering. Og du kan når som helst ændre i din ordre, skifte blestørrelse, opsige eller sætte dit abonnement på pause.

 

Som medlem af Infant.dk får du hud- og miljøvenlige kvalitetsbleer leveret direkte hjem til din hoveddør

 

Den store miniguide til en glad babynumse:

 1. Vælg den rigtige blestørrelse, så baby og du undgår (for mange) uheld og lækage
 2. Vælg en blød og behagelig ble med god pasform, der er rar for baby at have på – hele døgnet rundt
 3. Vælg en ble med effektiv sugekerne, der giver baby den ultimative beskyttelse
 4. Vælg en hudvenlig ble fri for skadelig kemi og parfume, det er godt for baby – og for miljøet
 5. Vælg en ble med bløde, fleksible talje- og benelastik, så baby kan udforske verden på sine præmisser

 

En superblød ble fri for parfume og lotion

Hos Infant går funktionalitet og luksus hånd i hånd. Udover, at alle produkterne er udviklet af danske eksperter og er af ypperste kvalitet, skaber Infant eksklusive babyprodukter med bæredygtigt hensyn til både baby og miljø. 

Certificeringer inden for miljø og sundhed er grundstenen i virksomheden, og din garanti. Derfor er Infant bl.a. miljømærket med Svanen, certificeret af Astma-Allergi Danmark, OEKO-TEX® og FSC®, ligesom alle deres produkter er dermatologisk testet. 

”Kan vi lave et produkt, som er bedre for vores børn OG for miljøet, så skal vi gøre det. Når du vælger et svanemærket produkt, er du aktivt med til at mindske miljøbelastningen og du hjælper til at drive produktudviklingen i en mere bæredygtig retning.”

Marianne, Founder af Infant.dk

Alt i produktionen, fra indhold til indpakning, er nøje udvalgt og deres certificeringer er din garant for, at produktet lever op til strenge krav til både sundhed og miljø.
 

Infant eller

Miljøfoto