Close
Log Ind Opret Bruger
Bryllupsnatten
facebook pinterest twitter

Bryllupsnatten

Avatar
27 august 2013, 10:52 admtest

Forfatter Sophie Kinsella (rigtige navn Madeleine Wickham) er berømt for hendes ”Shopaholicbøger” med hovedpersonen Rebecca (Becky) Bloomwood, en single storbykvinde, som elsker at shoppe.

Byllupsnatten

Uventet kærlighed

Sophie Kinsella er nu tilbage, og har skrevet bogen ”Bryllupsnatten”, om kvinden Lottie, og hendes liv i medgang og i modgang. Et stort emne i bogen er Lotties kærlighedsliv, som viser sig at byde på lidt af hvert.

Lotties største ønske er at blive gift, hvilket hun forventer sin kæreste Richard vil gøre, men ender med at blive skuffet. I stedet dukker en tidligere flirt op i Lotties liv, og da kæresten Richard ikke har i sinde at fri, bliver Lottie i hendes giftefeber revet med af stemningen og gifter sig med ungdomsflirten Ben. De tager hurtigt af sted på bryllupsrejse til den ø, hvor de mødtes femten år tidligere.

Det nygifte par tror bryllupsrejsen vil blive en fantastisk tur, som de kan se tilbage på og huske i fremtiden. Det gør det da også, men måske ikke på den måde de havde forstillet sig. De får følgeskab af en masse bekendte ansigter, som ikke er helt så begejstret for deres vidunderlige idé om et spontant ægteskab.

”Bryllupsnatten” er en smadder god bog, som lever fuldt op til de tidligere Shopaholicbøger af Sophie Kinsella. Historien om Lottie fanger en med det samme, hvis man kan lide ”chick lit” og romantiske problemstillinger.

 

Forfatter: Sophie Kinsella

Antal sider: 400 sider

Pris: 299,95 kr.

Udgivelsesdato: 28/8 2013