Close
Log Ind Opret Bruger
Boks til gravide fokuserer på forkælelse til den vordende mor
facebook pinterest twitter
Annonce

Boks til gravide fokuserer på forkælelse til den vordende mor

Redaktionen
8 april 2021, 09:00 Redaktionen
littleunbox

Som gravid er der mange ting, der forandrer sig. Mens behovet for selvforkælelse vokser i takt med stigende ubehag, falder overskuddet til at gøre noget ved det. Derfor har LittleUnBox skabt en abonnementsløsning med selvforkælelse til den vordende mor og det kommende barn. Læs mere om boksen, og hvordan du får fat i den, her.

Selvforkælelse er vigtigt i løbet af en graviditet, der både kan være mentalt og fysisk hård og udmattende. Mange gravide døjer med væskeophobning, lændesmerter, kvalme og – i værste fald – bækkenbundsløsning. Men samtidig med, at behovet for selvforkælelse stiger, falder energiniveauet og det mentale overskud. For selvom kroppen ændrer sig, ændrer hverdagen sig ikke betydeligt, da du som gravid f.eks. stadig skal gå på arbejde frem til fire uger før din terminsdato.

Selvforkælelse på abonnement

Firmaet LittleUnBox har skabt en abonnementsløsning til gravide, der skal give mere overskud og velvære. Deres boks til gravide indeholder produkter til den kommende mor og barnet. Idéen med LittleUnBox’ boks til gravide er at give en påmindelse om at forkæle dig selv og tage en velfortjent pause.

Produkterne i boksen er 100 % tilpasset dig og dit barn. Du får altså ikke bare selvforkælelse, men også en overraskelse hver måned og produkter, du måske ikke kendte til. Boksen kan f.eks. indeholde:

.

Boksen til gravide koster kun 198 kroner om måneden inkl. levering.

Boks til gravide leveret direkte til hoveddøren

LittleUnBox har gennemtænkt hele processen og forudset, at mange gravide ikke har overskud til at hente en pakke på posthuset hver måned. Derfor leveres deres boks til gravide direkte til hoveddøren med DAO, så du slipper for lange køer ved posthuset, og ”hvad var det nu, min kode var?” ved pakkeboksen.

Men hvis du alligevel hellere vil hente pakken end at lade den stå ubevogtet foran din hoveddør, kan en anden løsning arrangeres. Leveringen er altid gratis.

boks til gravide

Om DAO

DAO er et dansk udbringningsfirma med rødder i avisomdelingsbranchen. De bringer ud om natten, så du har din pakke, når du vågner. Det gør de 365 dage om året.

Giv et LittleUnBox-abonnement i gave

Der er tradition for, at gravide får mange gaver i forbindelse med graviditeter. Både når de lige er blevet gravide, til babyshower, til barnedåb og i barselsgave. Langt de fleste af disse gaver til gravide består af ting og sager til barnet eller mere praktiske ting, som du har brug for som gravid.

Det betyder, at mange nybagte forældre vælter sig i tøj og ting til deres nyfødte, som babyen alligevel vokser fra eller ud af i løbet af få måneder.

Mange forældre kan formentlig genkende følelsen af at glemme sig selv, så snart de har fået børn. Så hvorfor ikke give den kommende mor en gave, som hun selv kan bruge og få glæde af? LittleUnBox’ boks til gravide er en perfekt gave til gravide kvinder. Og så kommer den igen måned efter måned.

Du kan bestille boksen og stå for betalingen, så længe du synes. Abonnementet har nemlig ingen binding, så du kan altid melde det fra igen, når gavebudgettet er brugt op. Hvis den gravide alligevel får lyst til at fortsætte efterfølgende, kan I blot udskifte betalingskortet på profilen.

LittleUnBox’ boks til 0-2-årige

Hos LittleUnBox er der sørget for forkælelse både til mor og barn. Derfor indeholder deres koncept faktisk to bokse: En boks til gravide og en boks til babyer.

Når du bestiller din LittleUnBox’ boks til gravide, skal du indtaste din terminsdato. Så snart barnet er født, overgår abonnementet til en boks til babyer, som indeholder lækre ting og produkter, der er tilpasset dit barns alder. Forkælelsen slutter altså ikke, når du har født.

Mere selvforkælelse i hverdagen

Stifteren af LittleUnBox, Camilla Blicher Mitchell, har en mission: At gøre hverdagen lidt nemmere og mere hyggelig, for både gravide og for nybagte forældre.

I en verden, hvor alting går hurtigt, og hvor mange har en holdning til det at være forælder, kan det være svært at navigere i, hvad der er rigtigt og forkert. Med LittleUnBox får du lov til at udforske og prøve nye produkter af, så du selv kan tage stilling til, hvad der er bedst for dig og dit barn.

Det er let og hurtigt at tilmelde dig via hjemmesiden. Du skal blot vælge en boks, oprette en profil og indtaste betalingsoplysninger, og så er selvforkælelsen snart på vej til dig.