Close
Log Ind Opret Bruger
Test af en babyplakat fra Babyposter.dk
facebook pinterest twitter
Annonce

Test af en babyplakat fra Babyposter.dk

Julie - Min-Mave.dk
26 januar 2022, 09:03 Julie - Min-Mave.dk

 

På Redaktionen har vi testet det nye koncept fra www.babyposter.dk. Det er jo egentlig ikke et nyt koncept, da der findes mange forskellige udbydere af samme produkt, men vi synes dog at babyposter har nogle virkelig søde babyillustrationer, som ikke ses hos andre. Derudover er der mange forskellige, at vælge imellem. 

 

Anmeldelse af Julie – “Virkelig smuk babyillustration med farver og hurtig levering”

Føret fik jeg anbefalet babyposter af en kollega. Leonora er 2 år gammel, så først tænkte jeg, at det var lidt sent at anskaffe sig en babyplakat, men efter jeg modtog den, giver det virkelig god mening for mig at have den hængende i stuen. Det er et lille minde fra den særlige torsdag på Rigshospitalet, hvor hun kom til verdenen. Det er et rigtig dejligt minde, at få hver dag jeg går ind i stuen. 

Derudover elsker jeg det minimalistiske udtryk og den personlige vinkel. Du kan tilpasse din palakt, så den passer til din baby eller babyer. Du kan vælge imellem 5 forskellige babyillustrationer og 10 forskellige baggrunde. Bagefter skal du udfylde en overskrift, hvor du kan vælge babys navn eller en hilsen, højde og vægt ved fødsel og fødselsdag. Babyillustrationen bliver tilpasser 1:1 til barnets længde ved fødsel, hvilket er en virkelig fin detalje. 

Det kan også være en rigtig fin gave fra bedsteforældre eller til den gravide, som snart føder. 

Levering var virkelig hurtigt. Det tog 2-3 dage fra bestilling og jeg hentede bare pakken hos min lokale GLS shop. 

Læs også: 9 fantastiske gaveidéer til den gravide og baby 

babyplakat babyposter

Babyposter.dk’s smarte designværktøj

 

Design din egen babyplakat

Hos babyposter.dk har de gjort det muligt at mindes de store øjeblikke, med deres fantastiske babyillustrationer i størrelse 50 x 70 cm. De laves med deres innovative designværktøj, som skaber en illustration af din baby 1:1.