Close
Log Ind Opret Bruger
Alt du skal vide om tøj til børn i alle aldre
facebook pinterest twitter
Annonce

Alt du skal vide om tøj til børn i alle aldre

Redaktionen
29 august 2021, 08:00 Redaktionen
Reima overtøj

Det kan være en udfordring at finde det rigtige tøj til børn, som både har en perfekt pasform, god kvalitet og er slidstærkt. Det finske børnetøjsbrand Reima har fundet svaret. Udover at skabe tøj i god kvalitet har Reima også fokus på bæredygtighed. Læs med nedenfor og bliv klogere på hvem Reima er, og hvilke styles der er værd at kende til. 

Hvem er Reima?

Reima er det førende brand til aktive børn. De tilbyder premium kvalitet af top til tå beklædning til børn i alderen 0-12 år til alle årstider. I over 70 år har de arbejdet med at producere børnetøj og har fokuseret på glæden ved udendørs leg. Derfor er deres filosofi også, at alle børn skal have mulighed for at lege frit udenfor i alt slags vejr, til enhver oplevelse, uanset hvor eventyret venter.

Reimas ansvarserklæring

Klimaforandringer er den største udfordring i vores fremtid, og Reima er her for at beskytte børn og deres fremtid. Derfor er bæredygtighed et centralt element i deres arbejde. De mener, at børn har fortjent en aktiv barndom med etisk korrekt producerede, bæredygtige produkter, og de sikrer værdiskabelse for alle parter. Reima har fokus på de mindste detaljer – fra deres innovative materialer til deres genbrugstiltag. Læs mere om Reimas ansvarlighed her.

Tøj til børn i alle aldre

Reima handler om glæden ved bevægelse. Om de øjeblikke der virkelig betyder noget. Om alle de spændende udfordringer udendørs, indendørs og midt imellem. Reima inspirerer børn til at vokse op med den glæde, som vil ende med at ændre deres liv, og vores. Derfor tilbyder de børnetøj til børn i alderen 0-12 år. Nedenfor har vi samlet nogle af favoritterne, som både passer de helt små og de lidt større børn. 

Reima baby box

Til babyen - Bliv klar med Reimas baby box

Lige såvel som man som nybagt mor har behov for en efterfødselspakke, kan den lille også have glæde af en pakke. En startpakke der gør livet nemmere og giver din nyfødte en stilfuld garderobe. Reima byder den lille ny velkommen til denne forunderlige verden med en Baby Box bestående af 17 kønsneutrale styles, som alle har et nordisk design med Mumitrolde. Pakken er en kombination af flere babytøj størrelser og passer babyer i alderen 0-6 måneder. Søger du en babyshower- eller barselsgave, er Reimas Baby Box den perfekte gave. 

Er du på udkig efter overtøj til baby, så er Reima Tilkkanen overall helt perfekt. Den smarte dunflyverdragt kan forvandles til en sovepose, og så holder den baby varm. Den er desuden lavet af Coffee Bean Shimmer materiale, som du kan læse mere om længere nede i artiklen, hvor vi også kommer med det perfekte bud på overtøj til børn. 

Reima holder af babyer og deres planets fremtid. Derfor er deres kollektion lavet til at overholde de strengeste sikkerhedsstandarder for babytøj. Faktisk er der ingen grund til selv at vaske tøjet før den første brug, fordi der ikke er noget at vaske væk. Reima anvender de bedst egnede materialer til alle deres produkter, om det er jakke til baby, overtøj til børn eller badetøj til piger og drenge, så er produkterne altid af højeste kvalitet og designet for at skabe tryghed for dit barn og give komfort. 

Til tumlingen - Tag på eventyr med Reima

Reima har et bred udvalg af tøj til små børn og tumlinger i størrelserne 74-104 cm. Tøjet er designet i Finland, så Reima ved hvordan børnene skal kunne holde varmen, når de skal ud på eventyr. Derfor anbefaler de lag-på-lag påklædning, hvor et stykke mellemlagstøj skal på mellem indendørstøjet og overtøjet. 

Barndommen er en unik tid til at lære og gå på opdagelse, og med Reimas Reimatec Lappi flyverdragt, kan du trygt lade dit barn udforske verden. Du kan nemt matche Reimas overtøj til børn, med et par vandtætte overgangsstøvler. De små fødder kan drage på eventyr med et par Keveni Reimatec sko, som har en perfekt pasform. Skoen har en udtagelige Happy Fit-indersål, som gør det nemt at finde den helt rigtige størrelse. 

Børnetøj størrelser er ikke altid nemt at vurdere, men Reima har gjort det nemt med en størrelsesvejledning. Skulle uheldet være ude, og har du fået bestilt en forkert størrelse, har Reima gratis retur og bytte. 

Til de små - Altid klar til leg

Med Reima er børn altid klar til leg, hvor de kan føle sig komfortable og fri til at bevæge sig. Derfor er deres tøj let at justere alt efter hvilken kropstype de har. Børns kropsproportioner ændres, når de vokser, og de er forskellige i alle aldre. Med 75 års erfaring har Reima lært, hvordan deres små kroppe ændrer sig og størrelsen af dimensionering for alle aldre.

Uanset om det er koldt om morgenen, regnfuldt om formiddagen og solrigt om eftermiddagen, kan du i Reimas brede vifte af tøj finde noget til ethvert vejr. Ifør dit barn den stilede Teisko dunjakke, som har en snavsafvisende finish eller den vandtætte Reili jakke, så dit barn trygt kan lege uden bekymringer. Reima har også et stort udvalg af både regnbukser og vinterbukser, så dit barn kan være beskyttet fra top til tå. 

Til de store børn - Små bønner, store fordele

Lad også de større børn tage på opdagelse, imens de holder varmen. Det kan de blandt andet gøre med Reimas nye jakker til børn, som er produceret af Coffee Bean Shimmer materiale – et materiale som både passer på dine børn og planeten. Materialet er lavet af kulstof og fremstillet af genanvendt kaffegrums. Når kaffegrums opvarmes ved meget høj temperatur, omdannes den til kulstof, der danner mikroskopiske bikagestrukturer. Som en bil i solrigt vejr er de små huler af kulstof ekstremt gode til at opbevare varme, og kulstoffet bringer også andre gode egenskaber med sig.

Ligesom en kop kaffe kan varme din krop indvendig, kan disse 2-i-1 dunjakker lavet af varmelagrende Coffee Bean Shimmer materiale glæde børn i koldt vejr. Deres dun har Responsible Down Standard-certificering for at sikre, at de ænder og gæs, der giver deres dun, også er glade. 

Er du nysgerrig på at se flere af Reimas skønne styles, kan du besøge deres hjemmeside her. Gå på opdagelse i Reimas univers og hjælp med at gøre planeten til et bedre sted ved at lade dit tøj gå i arv, generation til generation.