Close
Log Ind Opret Bruger
Aggression – En naturlig del af livet
facebook pinterest twitter

Aggression – En naturlig del af livet

Avatar
27 august 2013, 09:48 admtest

 

Jesper Juul, familieterapeut og forfatter til bl.a. bestselleren ”Dit kompetente barn”, er nu ude med en ny bog: Aggression – En naturlig del af livet. En opfordring til alle forældre, hvis børn har tendens til aggression.

Han mener der skal tænkes ud af boksen når vi støder ind i aggressive følelser hos vores børn.

Aggression

Aggression – En naturlig del af livet

Aggressive følelser er en helt naturlig ting, som ikke skal undertrykkes, men i stedet tages højde for, og bearbejdes, så det ikke går ud over vores psyke og mentale sundhed.

Charlotte Min-Mave udtaler: ”Jeg synes den var vildt spændende at læse, det var en øjenåbner, og giver relation til det, jeg har lagt mærke til i Augustus børnehave. Samtidig med at det giver en større forståelse for pædagogerne, og hvad de skal forholde sig til i hverdagen”.

I bogen ”Aggression – En naturlig del af livet” beskriver og forklarer Jesper Juul om de konsekvenser, en eventuel undertrykkelse af aggressive følelser har på børn og unge. Det er en vigtig faktor at indrømme, så følelserne ikke udvikler sig til mere ondt og i værste tilfælde vold. Det kræver at de voksne som omgås børnene og de unge, såsom forældre, pædagoger og lærer støtter op om problemet, og prøver at forstå situationen.

Bogen indeholder en masse eksempler på aggression og aggressive følelser, og har allerede solgt 15.000 eksemplarer i Tyskland.

 

Forfatter: Jesper Juul

Antal sider: 160 sider

Pris: 249,95 kr.

Udgivelsesdato: 1. september