Close
Log Ind Opret Bruger
Adventskonkurrence på Min-Mave.dk
facebook pinterest twitter

Adventskonkurrence på Min-Mave.dk

Julie - Min-Mave.dk
15 november 2021, 13:36 Julie - Min-Mave.dk

Julen nærmere sig med hastige skridt og måske har julestressen allerede meldt sin ankomst i det lille hjem.

Her på Min-Mave spreder vi intet andet end julehygge med fede præmier som du kan vinde, sjove juleaktiviteter og de bedste juleopskrifter til gravide og babyer.

Hver torsdag og søndag i hele julen udlodder vi fede præmier til én heldig vinder og man deltager ved at følge med i vores breve. Selve konkurrencen foregår i vores debat lige her

Vi stiller nogle spørgsmål i vores nyhedsbrev og på sociale medier, som i skal svare på i vores debat når i deltager. 

Du får søndagens låge tilsendt automatisk, hvis du modtager Min-Maves ugentlige nyhedsbrev. Hvis du ikke er tilmeldt, kan du gøre det her:

 

Tilmeld dig Adventskalenderen 2021

Tilmeld dig

* Dette felt er påkrævet.

Det er nemt at framelde sig igen! Alle vores mails har et link i bunden, som man kan trykke på for at framelde sig.

 

Hvad kan jeg vinde?

Hver søndag har du mulighed for at vinde alt fra Gavekort og abonnementer til fysiske produkter. Der er gaver både for mor, den gravide, den nyfødte og de større børn.

 

Hovedpræmien: ØKOLOGISK SLYNGEVUGGE fra MOONBOON

Mange babyer har svært ved at falde til ro, når de møder verden uden for mors trygge mave. Sanserne er pludselig i brug, og lydene og indtrykkene er mange. Du har chancen for at vinde en fantastisk Moonboon slyngevugge i årets adventskalender. Moonboon producerer økologiske slyngevugger og vuggemotorer og er startet af danske Marie, som manglede en vuggemotor under sin egen barsel.

Deres økologiske slyngevugge er den eneste slyngevugge på markedet, med en madras i kapok. Kapok er et fantastisk materiale specielt til babyer. Det er økologisk, allergivenligt, antibakterielt og temperaturregulerende. Alt sammen vigtige elementer for en lille nyfødt, som endnu ikke kan regulere sin egen kropstemperatur.

Når du køber kapok, handler du bæredygtigt, værner om miljøet og er med til at skabe arbejdspladser i meget fattige områder.

Held og lykke – jeg håber du bliver den heldige vinder af Moonboon slyngevugge, som er årets hovedpræmie.

 

LITTLEUNBOX udlodder gratis abonnement

Heldigvis er LittleUnBox med i vores Adventskalender igen denne jul. Det betyder, at du kan vinde et gratis medlemskab til LittleUnBox og blive overrasket med en boks fyldt med lækre produkter måned efter måned. LittleUnBox er en månedlig abonnementsløsning til den gravide og den lille fra 0 mdr og op til 3 år . De månedlige bokse er fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende overraskelser, der unikt er tilpasset dit barn og den gravide.

Hvor mange måneder det drejer sig om, lader vi være en overraskelse. Følg med!

Besøg Littleunbox og lær meget mere om produktet “

 

Vind 3 måneders gratis bleer og vaskeklude fra INFANT

Vi er meget glade for at Marianne fra Infant takkede kæmpe ja til, at være med i årets julekalender. Hun har været så sød at tilbyde, 3 måneders gratis ble abonnement inklusiv vaskeklude til én heldig vinder (værdi 1.347 kr). Så har du en lille på vej eller bare en lille tumling som stadig bruger bleer og er du træt af at slæbe bleer hjem fra supermarkedet, så er den her præmie lige til dig. 

Infants bleer er produceret og udviklet i Danmark – og du får tilmed bleerne som er ultra blød, har perfekt pasform, høj sugeevne og er fremstillet miljøbevidst. Med Infants bleer får dit barn de bedste forudsætninger for aktivt at udforske verdenen på sine præmisser.

Læs meget mere Infant og bleabonnementet 

 

Pregnancy Skin Care kit fra SOKIND

Vi er så heldige, at vi har fået lov til at udlodde et lækkert Pregnancy Skin Care kit fra Sokind. Kender du ikke allerede Sokind, så er de danmarks bedste producent at hudpleje produkter specielt til mor og barn. Det kan være svært, at finde produkter som er formuleret naturligt og sikkert til din graviditet. Alle produkter er udviklet på baggrund af principper om renhed og bæredygtighed. 

Pregnancy Skin Care Kit, er skabt til de forandringer din hud møder under og efter din graviditet. Produkterne i dette Kit er formuleret med naturlige ingredienser af højeste kvalitet, uden at gå på kompromis med tryghed eller virkningen af produkterne. Produkterne er formuleret og produceret i Danmark og leveres i bæredygtig emballage. Fri for farve, alkohol og parfume – veganske produkter der ikke er testet på dyr.

De 4 produkter i Pregnancy Skin Care Kit består af: 

Blissful Moments, Silky EssentialLove Lines og Pure Kindness 

Held og lykke!

Læs meget mere om Sokind her

 

Gavekort til BABYSAM på 1000 kr. 

Og hvem kan ikke bruge et gavekort til BabySam, hvor du vitterligt kan få alt til mor, baby og familie. BabySam er Danmarks største kæde for babyudstyr, børnetøj og alt til dig som er gravid og derfor den mest passende gave her i juletiden. Vi håber du vinder! 

Besøg BabySam

 

Gavekort til MAMALICIOUS på 500 kr. 

Kender du Mamalicious? Det bør du, hvis du er gravid! Det er Danmarks bedste webshop indenfor vente- og ammetøj. De har alt til alle lejligheder, inklusiv tøj til efter fødslen. Mamalicious er en dansk webshop, som er del af Bestseller familien. Vi er meget heldige at vi må udlodde et gavekort på 500 kr til deres webshop i vores julekalender i år. Held og lykke!

Find alle Mamalicious skønne ting her!

 

Vind 3 måneders forbrug af sutter i dansk design

 

Danske Lullaby Planet har netop lanceret en ny kollektion af sutter, og vi har fået lov til at forkæle en af jer med 3 måneders forbrug!*

Lullabys sutter er skabt af de bedste materialer og designet med fokus på at være skånsomme ved tænderne.

Resultatet er en serie af sutter i 15 smukke, nordiske farver med et elegant letvægtsskjold.

Vinderen kan frit vælge den Lullaby Planet sut, der matcher barnets foretrukne sut. Sutterne kommer nemlig i 2 størrelser (0-6 mdr. og +6 mdr.) og i de tre mest populære suttetyper i Danmark: Rund, symmetrisk eller dental/ortodontisk.

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive navn og alder på den baby, du gerne vil forkæle med nogle lækre sutter til jul.

Del meget gerne vores advents-giveaway med venner og veninder, der også skal have chancen for at vinde, men det er er ikke et krav for at deltage.

 

*3 måneders forbug svarer til 12 sutter.

Vi har flere præmier på spil – så følg med og se om der er præmier, som lige du står og mangler!

Læs meget mere om Lullabyplanet her

 

Nyttige links