Close
Log Ind Opret Bruger
Jul hos Min-Mave: Adventskonkurrencen
facebook pinterest twitter
Annonce

Jul hos Min-Mave: Adventskonkurrencen

Avatar
11 november 2021, 09:36 Redaktionen

Julen nærmere sig med hastige skridt og måske har julestressen allerede meldt sin ankomst i det lille hjem.

Her på Min-Mave spreder vi intet andet end julehygge med fede præmier som du kan vinde, sjove juleaktiviteter og de bedste juleopskrifter til gravide og babyer.

Hver søndag i hele julen udlodder vi fede præmier til én heldig vinder og man deltager ved at følge med i vores breve samt i vores debatforum.

Det er meget vigtigt at I følger med i vores nyhedsbrev, da vi heri stille nogle vigtige spørgsmål som i skal kunne svare på i vores debattråd. Vinderne findes blandt de deltagene i debattråden. 

Du får søndagens låge tilsendt automatisk, hvis du modtager Min-Maves ugentlige nyhedsbrev. Hvis du ikke er tilmeldt, kan du gøre det her:

 

Tilmeld dig Adventskalenderen 2022

 

* Skal udfyldes

Det er nemt at framelde sig igen! Alle vores mails har et link i bunden, som man kan trykke på for at framelde sig.

 

Hvad kan jeg vinde?

Hver søndag har du mulighed for at vinde alt fra Gavekort, til abonnementer og til fysiske produkter. Der er gaver både for mor, den gravide, den nyfødte og de større børn. 

 

LISTEN OPDATERES LØBENDE – ALLE PRODUKTER OG GAVER ER IKKE ANNONCERET ENDNU!

 

Hovedpræmien: STADIG EN HEMMELIGHED

Vi trækker lidt i spændingen endnu og lader vores hovedpræmie vente lidt på sig! MEN vi lover, at den er værd at vente på. Denne præmie udloddes den sidste søndag i advent og afsløres selvfølgelig før 1. december. 

Stay tuned!

 

LITTLEUNBOX udlodder gratis abonnement

 

Heldigvis er LittleUnBox med i vores Adventskalender igen denne jul. Det betyder, at du kan vinde et gratis medlemskab til LittleUnBox og blive overrasket med en boks fyldt med lækre produkter måned efter måned. LittleUnBox er en månedlig abonnementsløsning til den gravide og den lille fra 0 mdr og op til 3 år . De månedlige bokse er fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende overraskelser, der unikt er tilpasset dit barn og den gravide. 

Hvor mange måneder det drejer sig om, lader vi være en overraskelse. Følg med!

Besøg Littleunbox og lær meget mere om produktet “

 

En 1:1 babyplakat fra Babyposter.dk

Har du lige født og brændende ønsker at forevige din lille nyfødte babys fødselsstørrelse, på en fødselsplakat, så har du muligheden for at vinde en 1:1 babyplakat fra Babyposter.dk. 

Der er over 5 forskellige baby illustrationer og mange forskellige baggrundsfarver. Du har derfor muligheden for, at lave din helt egen og unikke babyplakat af dit barn, som er en 1:1 illustration af din baby, på højde og drøjde. 

Læs meget mere om babyposter.dk her

 

Et gavekort på 500 kr til en graviditetsscanning af eget valg

Vi er så heldige, at vi har fået lov til at udlodde et gavekort til en graviditetsscanning af eget valg hos en af vores dygtige jordemødre, Susanne som scanner i Roskilde. 

“Jordemoderen” er en privat jordemoder- og scanningsklinik centralt i Roskilde. Den ejes og drives af jordemoder Susanne Kristensen. Når du kommer til scanning på klinkkken møder du kun sonografer der også er jordemødre – og der er god tid sat af til dig. Din famile er altid velkommen til at være med til scanninger. 

Held og lykke!

Læs meget mere om Susanne og scanningsklinikken her

 

Vind en pakke af produkter fra Sundesutter.dk

Der skal også være lidt for de helt små! Og derfor har vi været så heldige at Sundesutter.dk har sagt ja til at give en heldig vinder, en super lækker gave til den lille pige eller lille dreng. 

Sundesutter giver forældre et trygt og sikkert sted at handle ind til deres børn og alle produkter hos Sundesutter er uden bisphenoler, PCV og phthalater. De tilbyder kun kvalitetssutter og baby produkter fra anerkendte mærker som: Baby Nova, Bibs, Chicco, Difrax, Elodie, FRIGG, MAM, Mininor, Nip, Nuk, Philips AVENT og TommeeTippee.
 

Boksen du kan vinde fra Sundesutter, indeholder 

  • 6x FRIGG sutter (blandet)
  • 1x Mushie Bidering (Teether Ball – Shifting Sand)
  • 1x Mushie Ringtårn (Original)
  • 1x Mushie Suttekæde Eva (Pale Taupe)

Samlet værdi er 499 kr.

Læs meget mere om Sundesutter her

 

Nyttige links