Close
Log Ind Opret Bruger
3D/4D scanning og lækre produkter til mor og baby
facebook pinterest twitter
Annonce

3D/4D scanning og lækre produkter til mor og baby

Avatar
18 juni 2013, 09:22 ton

Dette er en advertorial artikel som kan indeholde kommercielle links

gravidditetsscanning

Ultralydklinikken for Gravide tilbyder tidlig scanning, scanning i 3D/4D og så har de superlækre produkter, der kan hjælpe mor og baby til at få den bedste start sammen.

Mange scanningsmuligheder

Ultralydklinikken for Gravide tilbyder flere forskellige løsninger, så hvad enten du ønsker en tidlig tryghedsscanning, en kønsscanning eller en fascinerende 3D/4D scanning, er der mulighed for det.

Scanningerne på Ultralydklinikken for Gravide udføres af fagligt kompetente læger og jordmødre, der benytter sig af den nyeste teknologi inden for 3D/4D HD scanning. Klinikken gør derfor deres til, at du kan få de flotteste billeder med hjem.

Fokus på amning

Hos Ultralydklinikken for Gravide er der desuden stor fokus på amning. Derfor tilbyder de ammeundervisning før fødslen (med tilskud fra Danmark), og alle der har været til tidlig kønsscanning i uge 14 og senere 3D scanning, får en gratis ammepude fra Vanilla Design.

Ultralydklinikken for Gravide sælger desuden lækre amme BH’er samt ammeprodukter fra Medelas og Nübys, f.eks. suttebrikker, brystcreme og brystpumper. Alle produkter, der hjælper den nybagte mor med at få etableret en god amning.

Webshoppen oddfrida.dk

Hvis du bor langt væk fra København, skal du naturligvis ikke snydes for de fine produkter, som Ultralydklinikken for Gravide sælger. De har derfor lavet en webshop, oddfrida.dk, hvor du kan købe de lækre sager, uanset hvor i Danmark du bor.

I webshoppen finder du produkter til såvel graviditeten som den første tid med baby. Af produkter kan bl.a. nævnes Sea-Band, graviditetstrusser, -toppe og -bælter, ammetoppe og -BH’er, sutteflasker og meget mere.

Besøg selv Ultralydklinikken for gravide og oddfrida.dk her