Close
Log Ind Opret Bruger
Tag et Excel kursus under din barsel
facebook pinterest twitter

Tag et Excel kursus under din barsel

Avatar
21 januar 2022, 16:08 Redaktionen

editorial

Arbejder du til daglig med regnskab, Business Intelligence eller andre lignende områder? Så bør du overveje at tage et udvidet kursus i Microsoft Excel.

På et Excel kursus lærer du at bruge Excel til at oprette og administrere regneark og til at udføre beregninger og analyser. Du kan tage kurser i anvendelse af VBA sammen med Excel, eller i udvikling af makroer og andre spændende redskaber, som kan gøre dit daglige arbejde nemmere, hurtigere og mindre fejlbehæftet. Og er du på barsel, er det alletiders anledning til at opgradere dine kvalifikationer med et Microsoft Excel kursus.

Hvorfor tage et Microsoft Excel kursus under min barsel?

Måske synes du, at det kan virke lidt overvældende at tage på kursus mens du er på barsel. Men faktisk er et kursus i Microsoft Excel en rigtig god måde hvorpå du kan vedligeholde dine kompetencer mens du er væk fra din arbejdsplads.

Mange kvinder på barsel har udtrykt en længsel efter at komme i gang igen allerede efter få måneder, også selv om de egentlig ikke ønsker at afbryde barslen. Med et Microsoft Excel kursus kan du få intellektuel og kognitiv udfordring et par timer om ugen uden at det behøver at gå ud over den tid, du tilbringer med den lille.

excel kursus

Det kan faktisk være rigtig rart at komme i gang igen, og blive stimuleret fagligt uden at skulle arbejde fuld tid. Samtidig vil et Microsoft Excel kursus kunne hjælpe dig med den svære overgang mellem din barsel og din tilbagevenden til arbejdspladsen – du kommer så at sige blødt i gang igen. Og så kan du vende tilbage til dit job med nye, friske kompetencer, der kan øge din arbejdsglæde og optimere dit work flow.

Hvem tilbyder de bedste Microsoft Excel kurser i København?

Hvis du leder efter en god udbyder af Microsoft Excel kurser og andre IT relaterede kurser og workshops, kan du med stor fordel tage et kig på 4D. 4D er en dansk udbyder af IT kurser særligt rettet mod det danske erhvervsliv.

Hos 4D finder du et stort udvalg af spændende og inspirerende kurser, som kan skærpe dine kompetencer og give dig ny inspiration til hvordan du tilrettelægger dine daglige opgaver, i 4Ds store kursuskatalog kan du gå på opdagelse i et hav af kompetencegivende kurser og workshops, som er rettet mod erhvervsmæssig brug af diverse applikationer.

Du kan læse mere, og tilmelde dig et af de mange kurser i Microsoft Excel, på 4d.dk