Close
Log Ind Opret Bruger
Vælg de rigtige plejeprodukter til baby – Apotekets Babyserie
facebook pinterest twitter
Annonce

Vælg de rigtige plejeprodukter til baby – Apotekets Babyserie

Avatar
6 september 2013, 11:46 admtest

Dette er en advertorial artikel som kan indeholde kommercielle links

apotek-baby

 

Som forældre kan I gøre meget for at sikre at jeres barns hud forbliver sund og forebygge, at der opstår hudproblemer. En sund barnehud føles blød og fin. Derfor er hovedreglen at gøre mindst muligt ved den.

Når behovet for pleje og vask opstår, er det vigtigt at vælge produkter med en mild, enkel formulering uden unødige ingredienser, for at understøtte hudens naturlige forsvar mod påvirkninger udefra. Den blå krans fra Astma-Allergi Danmark og det grønne miljømærke Svanen er en ekstra sikkerhed for et trygt valg.

 

Det bedste til baby

I Apotekets Babyserie finder du alt, hvad du har brug for til dit barn. Eksempelvis Zinksalve til den røde numse, en mild lotion, der beskytter barnets hud og bevarer den blød og smidig, en mild, fast sæbe uden konservering, der er specielt udviklet til sart hud, samt en 100% ren jojobaolie, til badevandet, som lotion efter badet, til babymassage og til at løsne arp i hovedbunden… eller til mors gravide mave inden fødslen, er blot nogle af de mange muligheder.

Serien omfatter i alt 13 forskellige plejeprodukter, som alle er tilpasset spædbørn og kun indeholder de mest skånsomme ingredienser.

 

Apotekets Babyserie – Et sundt valg

Alle produkter i Apotekets Babyserie er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, hvilket er din sikkerhed for, at de ikke indeholder allergifremkaldende stoffer. Derudover er der kun tilsat konserveringsmidler der hvor det er absolut nødvendigt, dvs. i de vandholdige produkter, hvor der er en reel risiko for udvikling af mikrobiel vækst.

Serien bærer det nordiske miljømærke, Svanemærket, som er din garanti for, at produkterne også er skånsomme overfor miljøet.

 

Hjælp og vejledning online

At blive forældre er en helt ny verden – og det er området ”babypleje” sikkert også for de fleste. På apotekernes hjemmeside – www.detbedstetilbaby.dk – kan du finde råd og vejledning til, hvilke produkter du har behov for i hvilken situation – og hvad du fx stiller op med en tilstoppet næse, hvordan du solbeskytter dit barn på bedst mulige måde og hvordan du indretter puslepladsen mest hensigtsmæssigt.

 

Læs meget mere her