Close
Log Ind Opret Bruger
Topkaraktér til ny børnehøjstol
facebook pinterest twitter
Annonce

Topkaraktér til ny børnehøjstol

Redaktionen
16 juni 2015, 06:46 Redaktionen

Nomi har fået topkarakterer for deres højstol

Den nye højstol, Nomi Highchair, er blevet populær i de danske børnefamilier – så populær, at den scorer topkarakter.

Således har firmaet bag stolen, Evomove A/S, gennemført en undersøgelse blandt sine kunder, der udtrykker stor tilfredshed med stolen.

 

Ergonomi, sikkerhed og funktionalitet

For to år siden lancerede det danske firma Evomove en ny børnehøjstol ved navn Nomi Highchair – en innovativ stol med fokus på ergonomi, sikkerhed og funktionalitet.

Nomi stolen er udviklet i samarbejde med designeren Peter Opsvik, som i 1972 tegnede en børnehøjstol, der siden hen blev et ikon og i dag er solgt i over 9 millioner eksemplarer på verdensplan.

Og meget kunne tyde på, at nordmanden med Nomi stolen har slået endnu en genistreg med potentiale til at blive en international salgssucces.

Du kan designe din stol præcis som du vil have den

 

Nomi scorede 4.43 ud af 5

Således har Evomove, der både producerer og sælger Nomi Highchair, nu gennemført en tilfredshedsundersøgelse blandt cirka 250 tilfældigt udvalgte personer, som har købt stolen.

Her scorede Nomi en karakter på 4.43 på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er det bedste. Samtidigt udtrykte hele 96,5 procent af de adspurgte tilfredshed med deres køb af Nomi stolen.

Når kunderne i undersøgelsen blev spurgt om, hvad de var mest tilfredse med, pegede de primært på stolens design og høje siddekomfort samt det faktum, at den er nem at indstille og kan anvendes af barnet i mange år.

 

Red Dot: Best of the Best

Evomove’s danske kunder er ikke er alene i deres begejstring for Nomi stolen, der sidste år vandt den internationale pris ”Red Dot: Best of the Best” – designbranchens svar på en Oscar.

Nomi stillede op blandt cirka 5000 andre produkter fra hele verden. Under to procent af dem vandt den prestigefyldte pris ”Best of the Best”, herunder veletablere store brands såsom Apple og BMW.

 

Fra nyfødt til teenager

Nomi stolen kan benyttes af barnet allerede fra nyfødt og helt frem til teenageårene, idet den har en fast stamme med udskiftelige sidde-/liggeelementer til børn i forskellige aldre. Indstilling af stolen sker uden værktøj – og det trinløst, så den kan tilpasses nøjagtigt efter barnets individuelle behov.

 

Bæredygtig og sikkerheden i top

Nomi er desuden udstyret med ”anti-tilt-hjul” på stolens bagerste ben, som øger sikkerheden mod, at den vælter bagover, hvis barnet stemmer ben eller arme mod bordet.

Nomi er testet og godkendt efter de nyeste EU sikkerhedsstandarder EN14988-1:2006+A1:2012.

Stolen er produceret af bæredygtige og genanvendelige materialer. Træet på Nomi lever op til de internationale FSC-standarder, mens plastdelene er udført i genanvendeligt plast (polypropylen) uden brug af phthalater. Ingen af materialerne afgiver sundhedsskadelige stoffer.

 

Video: Nomi Highchair

 

Her køber du stolen

Prisen for en Nomi stol starter ved 1499,- kroner. Den findes i flere forskellige farver, som kan kombineres med en stamme efter frit valg blandt forskellige trætyper.

Nomi stolen kan købes online på Evomoves hjemmeside samt hos kæden ØnskeBørn, Illums Bolighus og andre udvalgte forhandlere.

 

Fakta om Peter Opsvik

Peter Opsvik (født 1939) er en anerkendt norsk industriel designer med flere prisvindende stole på CV’et, blandt andet Tripp Trapp, Håg Capisco, Reflex, Globe Garden.

Hans innovative og ergonomiske tilgang til design har resulteret i signifikant international berømmelse.

Peter Opsvik er op til flere gange blevet tildelt internationale og nordiske priser for sit design, bl.a. The Red Dot Award og The IF Product Design Gold Award i 2010.

I 1996 vandt han The Classic Award for Design Excellence i Norge for Tripp Trapp-stolen.

Læs mere på www.opsvik.no

 

Per Opsvik på Nomi Highchair

 

Dette er en advertorial og der kan forekomme kommercielle links. Læs mere om at annoncere på Min-Mave.