Close
Log Ind Opret Bruger
Sådan beskytter jeg mine børn mod skadelige stråler
facebook pinterest twitter
Annonce

Sådan beskytter jeg mine børn mod skadelige stråler

Redaktionen
16 juni 2015, 06:24 Redaktionen

er strålerne fra mobiltelefonen skadelige for din baby?

For 5 år siden deltog jeg i en konference i NYC. Jeg sad med min iPad i skødet og min mobil ved siden af. Begge dele var koblet til det trådløse net.

Få steder var signalet dårligt og jeg syntes det var frustrerende at forbindelsen ikke fungerede 100 %.

Devra Davis begyndte hendes foredrag og jeg blev mundlam.

“Er min iPad og mobil farlig?”

“Nej selvfølgelig ikke!”

”Sundhedsstyrelsen og WHO siger ikke at det er farligt” .

Men som tiden gik og hun snakkede og snakkede kunne jeg mærke dybden og bekymringen, og jeg var ikke i tvivl om at der var noget om snakken.

Hun siger blandt andet;

”at da hun begyndte at grave, fandt hun ud af, at en fyr ved navn William Stewart, der havde været Margaret Thatchers chef, videnskabsrådgiver, havde udstedt en advarsel for Royal College of Physicians, til teenagere og brugen af mobiltelefoner. Han gjorde dette i år 2000. Dr. Davis indså, at der faktisk var en fare og det var strengt nødvendigt, at der gribes ind nu og ikke årtier senere.”

 

Alle er brugere

Der er sket en eksplosion i brugen af iPad, mobiltelefoner (afskaffelse af fastnet), smartTv etc.  indenfor de sidste 5 år.

I dag snakker vores små børn i mobiltelefon i stedet for i fastnettelefon. Ved fx iPhones beskrives det, at for at reducere eksponeringen af RF-stråling, skal telefonen holdes væk fra kroppen.

Fx skal en iPhone 4 holdes 1,5 cm væk fra kroppen; en iPhone 6 0,5 cm væk. Men hvad gør dine børn (og dig selv), når de taler i telefon med far, mor, farmor osv?

I 2003 udvides mobilnettet i Danmark, der kom 3G og andre foranstaltninger blev taget i brug for, at alle kunne komme nemt og hurtigt på nettet uanset hvor, de færdes.

Hvad venter der forude, når vi kigger på vores sundhed? Hvis der er en minimal risiko for at udvikle cancer, hvornår er den ikke minimal længere?

Mikrobølgestrålingen eller mobiltelefonstråling trænger ind i kroppen, og meget muligt på grund af hjerneskallens tykkelse, absorberes langt mere stråling i børns hjerner end hos en voksen

Billede af hjernens påvirkning

 

Babyalarmer

Mange forældre kan godt lide at have en alarm på, når barnet skal sove om aftenen, og de selv sidder et andet sted i huset. Men overvej, om det er nødvendigt at bruge babyalarmerne.

Måske kan man kigge til den lille lidt oftere. Når barnet sover ude om dagen, kan alarmen flyttes ned i fodenden, så senderen ikke står lige op af babys hoved.

 

Vi har nogle løsninger

Safe Health er et firma der interessere sig for det enkelte individ. Vi ønsker at belyse begge sider. Både en alternativ side og den konventionelle side.

Vores oplysninger er ikke minded på at skræmme, men for at du kan få oplysninger til at træffe et valg.

Vi har hjulpet rigtig mange mennesker med viden om at strålerne kan stresse kroppen, samt påvirke de små og vores teenager.

Vi siger at det er vigtigt at begrænse brugen af trådløs udstyr. Eksempelvis ved at slukke wi-fi til natten og slå telefonen på flyfunktion.

Vi oplyser også om vores produkter.

Vi har et armbånd/en clip eller et vedhæng der støtter kroppen ved at gøre den mere modstandsdygtig og selv dem der ikke tro på frekvensterapi har meldt tilbage at de har mere energi, mindre trætte, ingen hovedpine, ikke ondt ved øret når de snakker m.m.

Udover et smykke er der i hver pakke en smartDOT. Den er medicinsk udstyr hvilket betyder at den harmonisere de elektromagnetiske stråler.

 

Olle Johansson

Er kendt for at tilhøre fløjen af forskere, som er overbevist om, at mobilstråler er skadelige, og at grænseværdierne bør sættes ned.

Israel har offentliggjort en artikel i tidsskriftet Reviews on Environmental Health; et mindre synligt israelsk tidsskrift.

I artiklen advarer forskerne kraftigt mod udviklingen i brug af mobiltelefoner og trådløst bredbånd.

Forskerne refererer til en række undersøgelser og sammenfatter, at strålingen muligvis kan skade et foster i moderens mave.

De pointerer, at især syge, ældre og børn kan være lette at påvirke – og anbefaler derfor helt konkret, at f.eks.:

  • Gravide lader være at bruge mobiltelefon og senere trådløse babyalarmer
  • Skoler holder sig fra trådløse netværk
  • At tog, busser, biler osv. så vidt muligt bliver holdt fri fra stråling

 

Grænseværdier bør sættes ned 

Alle undersøgelserne er publiceret i mindre tidsskrifter, som få formentlig vil have hørt om, men ifølge Olle Johansson er forskningen lige så god som al mulig anden mobilforskning, og han appellerer til myndigheder om, at grænseværdierne for elektromagnetisk stråling bliver sat mere konservativt, indtil man ved med sikkerhed, om strålingen er skadelig.

»De nuværende standarder for radiofrekvenser og mikrobølgestråling fra trådløse teknologier er helt utilstrækkelige.

De er ikke blevet lavet med henblik på så store påvirkninger fra trådløse enheder, som nu påvirker over fire milliarder mennesker,« mener Olle Johansson.

 

 

Sådan beskytter du dine børn

  • Jeg købte et beskyttelses tæppe til maven.
  • Jeg har ikke brugt babyalarm til de sidste 2 børn. Vi bor i et hus og det er nemt at åbne et vindue.
  • Og hvis jeg i få tilfælde skulle bruge alarm, var det ALDRIG med min mobil.
  • De små har en iPad, men denne er altid sat på flyfunktion. Spil og film er downloaded.
  • Derudover har vi et cover på de 2 stores mobiltelefoner der nedsætter de elektromagnetiske stråler og alle bruger headset.
  • Vi har en smartDOT på alt trådløs udstyr og et armbånd på de ældste i huset og en clip på de små.

 

 

Dette er en advertorial, og der kan forekomme kommercielle links. Læs mere om at annoncere på Min-Mave.