Close
Log Ind Opret Bruger
Reima lancerer ny Mumi kollektion, der får os til at glæde os til indendørs vinterhygge
facebook pinterest twitter
Annonce

Reima lancerer ny Mumi kollektion, der får os til at glæde os til indendørs vinterhygge

Avatar
3 december 2018, 08:04

Julehygge i nattøj Reima Mumi julekollektion

I dag lancerer Reima deres nye kollektion Moomin, inspireret af Tove Janssons Mumiunivers, der emmer af vinterhygge og får os til at glæde os til indendørshygge med familien.

Der er intet i verden som de dovne vinterdage med familien, hvor man samles i loungewear og spiller spil, tegner og læser bøger. Reimas Mumikollektion til baby og tumlinge er den perfekte julegave, med dets eventyrlige look, der leder tanker tilbage på vores egen barndom og dengang vi først mødte Mumiuniverset.

Søskende hygger i sofaen med Reima fleece fra julekollektionen

De søde sæt er lavet af varm fleece. Baby fleece flyverdragten koster 349 DKK og fleece sættet til tumlinge, der består af bukser + bluse koster 399 DKK. Køb det her.

 

Kollektionen afspejler Mumi dalens ånd

Udgangspunktet for kollektionen var historien ”Hvem skal trøste Knytten”, der handler om at finde sit indre mod og selvværd igennem venskab og samvær med andre. Reimas designere har brugt illustrationerne fra bogen til at lave et print, der afspejler stemningerne fra bogens kapitler.

“Selv de mindste skal være i stand til at udforske deres omgivelser frit, i rart tøj der tillader aktiv bevægelse. De harmoniske farvekombinationer og smukke print fra denne Baby og tumlinge Mumikollektion er så skønne at de er en fryd for øjet, for både børn og forældre.” Skriver Reima i deres pressemeddelelse.

Kollektionen består at søde sæt, der er lavet i bløde bommulds og fleecematerialer, så dit barn kan føle sig lige så varm og hyggelig som Mumierne gør.

 

Mumi dalens kærlige sjæl matcher Reimas værdisæt

Reima har lavet kvalitetstøj til aktive børn, der elsker leg og eventyr siden 1944. Derfor passer deres brandværdier perfekt til Mumiuniversitet.

“Kerneværdierne i Mumi historierne er frihed, mod, tolerance og eventyrlyst, samtidig med at man tager ansvar for familien og naboerne. Den nordisk-sindede Reima familie og Reima børn og babier, som Reimas produkter designes til, deler de samme værdier.” Skriver Reima i deres pressemeddelse for Mumikollektionen.

 

Mumi Babyflyverdragt

Den søde babyflyverdragt i gråt print med gule farvedrops koster 749 DKK og kan købes her.

Reima Mumi flyverdragt julekollektion 2018

 

Mumi nattøj

Nattøj med bukser og bluse koster 349 DKK, mens Body + bukser til baby koster 249 DKK.

Køb det her.

Mumin nattøj fra julekolldtionen

 

Babytæppe i økologisk bomuld

Det søde tæppe er lavet i GOTS certificeret økologisk bomuld. Det koster 159 DKK.

Babytæppe fra Reima i økologisk bomuld

 

Se hele kollektionen her.