Close
Log Ind Opret Bruger
Redaktionen tester: Voksi City kørepose
facebook pinterest twitter
Annonce

Redaktionen tester: Voksi City kørepose

Julie - Min-Mave.dk
18 december 2018, 18:03 Julie - Min-Mave.dk

Velkendte Voksi® 

Voksi® kørepose – du kender højst sandsynligt Voksi®, og du har sikkert hørt om ‘kørepose’. Men hvad er det, at Voksi®køreposerne kan, siden de er blevet så populære?

Min-Mave.dks Chefredaktør, Maja Wesselhoff, har testet Voksi® City køreposen. Lige præcis denne Voksi® pose skulle specifikt være god til det danske klima, og har bl.a. den fordel, at den kan vaskes i din vaskemaskine i stedet for at skulle til rens.

Høje krav og høje forventninger

Jeg må indrømme, at jeg fra start af havde ret høje forventninger (og ikke mindst krav) til denne test af Voksi® City køreposen.

Jeg havde jo hørt meget positivt fra veninder og de andre mødre i min termins- og mødregruppe,

Jeg havde følgende krav:

Den skal holde varmt, tørt og være åndbar. Jeg går meget op i, at mine børn ikke bliver udsat for kulde gennem sprækker i overtøj og og at deres tøj, overtøj, fodtøj og ikke mindst barnevognsudstyr holder dem varme, tørre, og transporterer fugt væk fra huden.

Ready, set – go!

Lillebror kom til verden start november 2018 – perfekt årstid til at Voksi-teste.

Da han var 3 uger gammel var jeg endelig klar til at forlade barselshulen og gå en lille tur i det friske efterårsvejr. Nu skulle Voksi® City køreposen stå sin første test!

Jeg lagde køreposen på stuegulvet, og placerede min lille baby her. Han lå så godt og blødt, og det var tydeligt at køreposen også han bruges som legetæppe, hvis man er ude af huset og på besøg hos andre.

Han havde blot en bodystocking, bukser samt en hjemmestrikket uldvest på. Og sin hue, selvfølgelig. Jeg pakkede ham nænsomt ind i posen, og den var så nem og praktisk at lukke med lynlåsen. Selvom han stadig ikke er så stor, så svøber den perfekt om den lille krop.

Op i liften, og ud i barnevognen. Afsted med os.

Efter en trilletur på en lille times tid, kom vi hjem. Jeg havde flere gange i løbet af turen tjekket, om han var for varm/kold, men hans nakke var dejlig varm og tør. Det var omkring 5 grader udenfor, så hvis jeg havde givet ham mere tøj på, havde det været for varmt.

Da det blev mere koldt i vejret, og han skulle sove sin første lur på terassen i barnevognen, pakkede jeg ham ind i ét lag tøj med sin uldvest udover samt elefanthue. Da han efter halvanden times lur kom på, var han så dejlig varm og ikke skyggen af sved og fugt på hans krop.

Jeg er oprigtig begejstret over Voksi® City køreposen. Den præsterer bare det, den skal! Og udover at holde mit dyrebareste varmt, så har den nogle meget gennemtænkte og lækre detaljer, der gør den nem og bekvem at bruge. Og endda med én hånd (det er utroligt, hvad os forældre kan gøre med baby i én hånd og fx en Voksi®pose i den anden 🙂

Jeg kan udemærket forstå, hvorfor Voksi®køreposerne er blevet så populære, og hvorfor de har vundet indtog på os danske mødre og fædre. For vores babyer og børn er meget ude i den friske og kolde luft, når vi triller rundt og når de små sover til lur. Det kræver, at vi med sikkerhed ved, at vores guldklumper bliver holdt varme. Og dét sørger Voksi® bestemt for.

 

Super nem, praktisk og lækre detaljer

Der er bl.a. reflekser langs køreposen, der er en lomme til fx nøgler/dankort/mobil/sut – og så er der huller til barnevognssele. Et must til os danskere, der bruger barnevogn så meget.

Alle lynlåse har en vindstopper, så dit barn er godt isoleret, og ikke kan komme i kontakt med lynlåsen, når du lyner den – så man ikke kommer i kedelige situationer, hvor lynlåsen kommer i karambolage med tøj (eller endnu værre – hud!).

Jeg synes, at du skal se denne video, der viser alle de virkelig smarte og gennemtænkte detaljer, som køreposen har. Jeg blev selv ret overrasket da jeg så videoen første gang – det er helt vildt, hvad der er tænkt over!

Produktinfo på Voksi® City kørepose

Hvis du er en praktisk gris ligesom jeg, og gerne vil have detaljer om produkterne du skal erhverve dig, så kommer der her en oversigt:

 • Længde: 100 cm. Med den forlængende del kan køreposen blive 125 cm.
 • Bredde: 47 cm
 • Huller til barnevognssele
 • Yderstoffet: De ensfarvede poser er i 100% nylon
 • Melangefarverne er i 58% nylon og 42% polyester
 • Indvendigt stof: 100% bomuld
 • Fyldet består af 80% dun, 20% fjer. Den forlængende del består af 70% dun, 30% fjer
 • Vask ved skånsom vask på 40°C med en lav centrifugering
 • Tørretumbling ved lav temperatur.
 • Køreposen tåler ikke blegning, strygning eller rensning
 • Alder: ca. 0-3 år uden den forlængende del, og 0-6 år med forlængende del

Du kan se meget mere om Voksis lækre produkter på deres hjemmeside.