Close
Log Ind Opret Bruger
ODDER Barnevognen til det danske vejr
facebook pinterest twitter
Annonce

ODDER Barnevognen til det danske vejr

Avatar
11 juli 2014, 06:54

ODDER Magic på tilbud

Mange små børn sover i det fri i deres barnevogne hele året. Det stiller store krav til kvaliteten, når regn, sne, slud og direkte sollys dagligt udfordrer barnevognens materialer.

ODDER har siden 1925 produceret kvalitetsbarnevogne, som er designet til ikke at lade sig påvirke af det pragtfulde danske vejr.

 

Institutioner vælger Odder

Når børneinstitutioner køber barnevogne, vælger langt de fleste at investere i Oddervogne. Og det er ikke tilfældigt. For her skal en barnevogn virkelig kunne holde til noget. Og det kan en Odder vogn.

Den er bygget til at klare mange års slid og flere børn. Stellet har en solid understøttende sikkerhedsramme, hvilket betyder, at vognen, som en af de få på markedet, kan klare belastningen fra et søskendesæde.

 

Design der passer dig

Vælger du en Oddervogn, kan du selv være med til at beslutte hvilken overdel,  der skal kombineres med hvilken type Odder stel.

Du bestemmer også selv, om du ønsker lufthjul eller punkterfri hjul.

Måske skal stellet ikke fylde ret meget, når det klappes sammen, fordi det skal kunne være i et lille bagagerum?

Du kan få det præcist, som du ønsker. Du kan også designe din helt personlige Odder barnevogn.

 

Gratis servicetjek efter 2 år hos BabySam

En barnevogn skal passes. Det er derfor ikke lige meget hvor du køber din Oddervogn. Hos BabySam er de ansatte eksperter i Odder barnevogne.

Der tilbydes et gratis servicetjek i op til to år efter dit køb. Det betyder, at du altid kan være tryg og sikker på, at vognen fungerer, som den skal.

Kom forbi butikken, så kigger vi vognen grundigt efter. Vi efterspænder den, smører alle bevægelige dele og tjekker samtidig at alt er, som det skal være.

 

Fakta om Odder barnevogne

Oddervognen er blevet produceret efter stolte traditioner i den lille by Odder i Østjylland siden 1925.

Allerede dengang produceredes den efter de høje kvalitetskrav, der stadig er Oddervognens særlige varemærke.

 

Dette er en advertorial, og der kan forekomme kommercielle links. Når du annoncerer hos Min-Mave støtter du den fortsatte drift af dette fantastiske forum. Læs mere om at annoncere hos Min-Mave.