Close
Log Ind Opret Bruger
Nyfødtfotografering og cake-smash
facebook pinterest twitter
Annonce

Nyfødtfotografering og cake-smash

Avatar
10 maj 2016, 10:02

teeny tiny_new born

De første dage efter fødslen er en helt unik tid, hvor dit barn er helt spædt, skøn og skrøbelig. Det er en magisk tid hvor du glædes sammen med din mand og resten af familien over det lille vidunder, der er kommet til verden.

Trine Rosholm er en fotograf, der har specialiseret sig i at fange netop dette øjeblik og forevige det igennem nyfødtsfotografering, inden for barnets første 10 dage.

 

Folk kommer fra hele DK for nyfødtfotografering

Hun arbejder i sit eget hyggelige studie, hvor hun dagligt får besøg af forældre, søskende, bedsteforældre osv., der kommer fra hele Danmark, for at få taget disse unikke billeder:

”Jeg er så heldig at få besøg af forældre med deres helt nye små, fra det meste af Jylland, Fyn og KBH, trods ekstra kørsel for nogen. Derfor er det vigtigt for mig at forældrene føler sig velkomne og kan slappe af i mit hjemlige studie.” Fortæller Trine til Min-Mave.

En nyfødtfotografering tager 3-4 timer, så der er tid til nærvær, og det hele kan foregå meget roligt og afslappet. Hvis baby har en dårlig dag, vil Trine hellere invitere forældrene tilbage til en ny fotografering, 1-2 dage efter, end at presse babyen.

”Jeg har valgt at fokusere på disse specifikke typer af fotografering, for at jeg kan holde mig selv inspireret, opdateret og hele tiden udvikle mine evner som fotograf. Man skal brænde for det, da det er tidskrævende at søge denne inspiration, samt at have styr på den sikkerhed der er absolut påkrævet for fotografering af nyfødte”. Forklarer Trine.

Læs også: indkøbslisten til babys første tid.

 

Selve fotograferingen foregår imens baby sover dybt og er helt tryg og afslappet, så der kan poseres og holdes fokus på de små kære detaljer. Typisk er der også muligt at få taget billeder med familien, søskendebilleder og close-ups, hvis den lille fortsat sover tungt.

teeny tiny_siblings

 

Graviditets-, nyfødtfotografering og cake-smash

Trine tager primært billeder af gravide, nyfødte og så noget, som hedder cake-smash, hvor din 1-årige bogstaveligt talt kaster sig over sin første fødselsdagskage.

Graviditetsfotografering tilbydes både som enkelt session, eller som et ”følg-en-mave” koncept, hvor man følger maven vokse.

”Det er et absolut privilegium at bevare disse skønne, skrøbelige og magiske øjeblikke og jeg føler virkeligt at jeg har mit drømmejob.” Fortæller Trine.

Du kan læse mere om Trines sjove og kreative måde at fotografere gravide, nyfødte og små børn på hendes hjemmeside.

Nyfødtfotografering

Dette er en sponsoreret artikel og der kan forekomme kommercielle links