Close
Log Ind Opret Bruger
Nomi-stolen vinder Red Dot Award
facebook pinterest twitter
Annonce

Nomi-stolen vinder Red Dot Award

Avatar
4 juli 2014, 11:00

Evomowe vinder red-dot design med Nomi stolen

Nomi stolen fra Evomove har vundet den prestigefyldte designpris ”Red Dot: Best of the Best” som er designbranchens svar på en Oscar.

Stolen er designet af Peter Opsvik, som også er designeren bag den højt elskede TrippTrapp stol, der i mange år har været favoritten i de danske børnehjem.

Nomi-stolen er ligesom TrippTrapp stolen, designet til at vokse med dit barn, og understøtte barnets bevægelse og motorik under måltidet, men den er udført i et lækkert moderne design, og giver også mulighed for at spædbarnet kan sidde med til bords, sammen med resten af familien.

 

5000 konkurrenter til Red Dot Award

Ud af de 5.000 produkter, blev kun 1 % belønnet med prisen “Red Dot: Best of the Best”, og ud af dem var Nomi den eneste højstol. Dermed indtager Evomove A/S ikke bare en førende position inden for udviklingen af børnehøjstole, men placerer sig i den absolutte elite inden for internationalt produktdesign.

Det skyldes ikke mindst ergonomien, som er grundtanken, bag designet:

”Netop barnets frie bevægelighed er en af grundtankerne bag Nomi. Således stammer stolens navn fra ordet ”ergonomi” – omdrejningspunktet for Peter Opsviks mange siddemøbler, der er udviklet ud fra filosofien om, at en god og sund siddestilling giver mulighed for at sidde varieret og aktivt. Med dette for øje har Peter Opsvik designet Nomi, som skal motivere til gode siddevaner fra starten af livet og derfor er udformet til at give barnet en sikker og stabil platform uden at frarøve det bevægelsesfriheden. Her spiller fodpladen en stor rolle, fordi fodfæste ifølge Opsvik er et vigtigt udgangspunkt for bevægelse. Anvendelse af plast har desuden givet mulighed for at designe en stol med organiske former, som passer optimalt til de små kroppe.” Skriver Evomove A/S i en pressemeddelelse.

 

Tilpasset din stil

Du kan vælge imellem forskellige træsorter og 7 flotte farver, så stolen kommer til at passe ind i dit hjem.

Stolen er produceret i bæredygtige og genanvendelige materialer og teste efter nyeste EN-standarder for sikkerhed, komfort og ergonomi.

 

Fakta om Peter Opsvik

Peter Opsvik, er en anerkendt norsk industriel designer med flere prisvindende stole på CV’et, blandt andet Tripp Trapp, Håg Capisco Puls, Reflex, Garden og Globe. Hans innovative og ergonomiske tilgang til design har resulteret i signifikant international berømmelse. Peter Opsvik er op til flere gange blevet tildelt internationale og nordiske priser for sit design, bl.a. The Red Dot Award og The IF Product Design Gold.

Award i 2010. I 1996 vandt han The Classic Award for Design Excellence i Norge for Tripp Trapp-stolen.

Nomi kan købes på Evomoves hjemmeside samt i Illums Bolighus og Ønskebørn i Rødovre Centrum, hvor der er mulighed for at opleve stolen ”live” og få vejledning af personalet, der står klar til at demonstrere stolens mange fordele.

Prisen for en Nomi starter ved 1499,- kroner, svarende til basisstolen eksklusiv Nomi Baby (skråstolen), bøjle og andet tilbehør.

 

Video: Se alle de flotte funktionaliteter her

 

Dette er en advertorial, og der kan forekomme kommercielle links. Når du annoncerer hos Min-Mave støtter du den fortsatte drift af dette fantastiske forum. Læs mere om at annoncere hos Min-Mave.