Close
Log Ind Opret Bruger
Nomi stolen – en ny, superflot og funktionel stol
facebook pinterest twitter
Annonce

Nomi stolen – en ny, superflot og funktionel stol

Avatar
17 maj 2013, 11:20 ton

Dette er en advertorial artikel som kan indeholde kommercielle links

nomi stolenNomi er navnet på en ny stol, der netop har set dagens lys. Nomi vokser med dit barn, er funktionel og superflot.

 

En stol med plads til bevægelse

Glade børn bevæger sig, også når de sidder. Og lige præcis dét tager Nomi stolen højde for.

Børns motoriske udvikling og behov er tænkt ind i stolens ergonomiske design, der giver mulighed for mange forskellige måder at sidde på.

Nomi stolen lever naturligvis op til de nyeste internationale standarder indenfor sikkerhed, og stolens sæde og fodstøtte er lavet i genanvendeligt plast uden brug af parabener og phthalater.

Du designer selv din Nomi stol ud fra en række valgmuligheder. På den måde får du den stol, der passer til lige præcis dit barn, din smag og jeres hjem.

 

Nomi vokser med dit barn

Nomi stolen kan anvendes til både det lille spædbarn og den større krudtugle, og stolen kan tilpasses, så den løbende matcher den enkelte aldersgruppes helt særlige krav.

  • Nomi Baby: Til de helt små fås en skråstol til Nomi stolen. Skråstolen sikrer din baby god støtte og komfort, og så giver den mulighed for, at baby kan komme op i højden og følge med i, hvad resten af familien foretager sig.
  • Nomi Mini: Til de små mellem ca. et halvt år og 2 år kan du montere en bøjle på Nomi stolen. Bøjlen er let at montere og giver barnet støtte hele vejen rundt om livet.
  • Nomi Highchair: Til børn over ca. 2 år er Nomi stolen let at kravle op på og flytte rundt på. Den indbyder til mange forskellige siddestillinger, alt imens armlænet og fodstøtten sørger for en god støtte. Nomi stolen kan løbende justeres til dit barns højde, og du skal slet ikke bruge værktøj til det!

Læs mere om Nomi og design din egen Nomi her