Close
Log Ind Opret Bruger
Klæd baby rigtigt på i vinterkulden fra inderst til yderst
facebook pinterest twitter
Annonce

Klæd baby rigtigt på i vinterkulden fra inderst til yderst

Avatar
7 januar 2019, 08:09

Baby klædt på i varmt vintertøj fra Reima

Den danske vinter er lunefuld, og temperaturerne kan let svinge 10 grader fra dag til dag. Derfor er det ikke altid let at vide, hvor meget tøj, dit barn skal have på. Babyer skal holdes varme, men du skal undgå, at dit barn ikke kommer til at svede for meget.

Tjek vejrudsigten og vær opmærksom på kold vind, der er med til at afkøle dit barn hurtigere.

 

Din baby bliver hurtigere afkølet

Små børns hudoverflade er større end voksnes, og samtidig bevæger de sig mindre. Derfor bliver din baby hurtigere afkølet og skal have mere tøj på, end du skal. Nogle dage er det nok med to lag, andre dage er der måske brug for fire eller fem. Derfor er det altid en god idé, at have et ekstra lag med i pusletasken.

Mærk efter i nakken i løbet af dagen, om din baby er svedig, varm eller kold. Dit barn kan først selv mærke, om det fryser, når det er 3-4 år gammelt, derfor er det dit job som forælder at hjælpe med at regulerer temperaturen indtil da.

Se Reimas udvalg af lækkert varmt babytøj her

Reima vintertøj guide baby

 

Klæd din baby på efter lag-på-lag princippet

Den bedste metode til at klæde dit barn på, er lag-på-lag princippet. Det er fleksibelt, og giver dig mulighed for at tage din babys tøj af og på i løbet af dagen.

Lag-på-lag princippet består som udgangspunkt af tre lag – et inderlag, et mellemlag og et yderlag. På meget kolde dage kan der dog godt være brug for et ekstra mellemlag.

 

Uld er babys inderste lag

Uld har den gode egenskab, at det holder kroppen varm, selvom det bliver vådt. En uldboddy kan opsuge dit barns sved og stadig holde varmen tæt på kroppen, hvilket gør den til det perfekte inderlag.

Som tommelfingerregel siger man, at babyer skal iklædes uld i alle de måneder, der indeholder et R. Altså fra september til april.

Reima bruger en blanding af Marinould og Tencel™, der gør deres uldboddyer ekstra bløde mod huden og øger deres absorberingsevne. Ulden er økologisk og udviklet af træ på en bæredygtig måde.

Reima uldboddy til baby

Den bløde body koster kun 149 DKK, og fås også med matchende bukser. Du kan købe sættet her.

 

Bomuld som mellemlag

Mellemlagets funktion er at isolere mod kulden, og derfor skal det varieres i tykkelse afhængigt af temperaturen og barnets aktivitetsniveau.

Uld og bomuld er gode valg til mellemlaget, da begge materialer føles lette på kroppen og er nemme at ånde igennem. Reima heldragten har en praktisk tovejs-lynlås, som gør påklædningen enkel, og lynlåsen er semi-automatisk, så den ikke åbner sig ubevidst. Den fine heldragt koster 229,00 kr. og kan købes her

lyserød heldragt fra Reima til mellemlag

Ekstra lag uld til de frostklare dage

I tilfælde af meget kolde temperaturer, kan dit barn have brug for et ekstra mellemlag. Ulddragten fra Reima har knapper i fuld længde, så dragten er nem at tage af, hvis dit barn får det for varmt. Er dit barn i køresovepose kan du nøjes med en sådan heldragt i uld i stedet for en flyverdragt.

Reima ekstra varmt uld lag

Den tykke og varme Lyhde ulddragt er et sødt og blødt valg til babyen, som kan kombineres med matchende tilbehør. Køb sættet her.

 

Varmt overtøj til baby

Til små børn er flyverdragter utroligt praktiske, da varmen cirkulerer bedre rundt i en heldragt. Fordi den ikke skiller på midten, undgår du samtidig, at sne eller snavs kommer ind under dragten.

Dun er varmt og rart til en baby, fordi det er lettere end fiber, hvilket gør det nemmere for din baby at bevæge sig.

Reimas søde babyflyverdragt med dun har en smudsafvisende overfladebehandling i BIONIC-FINISH® ECO, som er helt fri for fluorocarbon. Dragten kan lynes sammen til en sovepose, når din baby skal sove, og holder til temperaturer mellem 0 til -20 °C. Dunflyverdragten koster 949,00 kr., men er på udsalg lige nu og  kan købes her.

Når dit barn bliver stor nok til at sidde og lege lidt i sneen, skal flyverdragten være vandtæt. Her har Reima udviklet sin egen vandtætte membran Reimatec®+, der er særligt egnet til vinter. Nu kan man også få den til babyflyverdrager.

Reima babyflyverdragt

Reima har et stort udvalg af flyverdragter til aktive småbørn, som kan bruges både til vinteren og i overgangssæsonen.

 

Når baby sover i barnevognen

I Danmark har vi tradition for at babyer skal sove ude hele året rundt. Når vejret er koldt, skal barnevognen isoleres i bunden med et uldtæppe eller skind. Dette behøves ikke, hvis du bruger en kørepose. Et tæppe kan også bruges for ekstra varme, så hav gerne et ekstra ved hånden. Fleecetæppet fra Reima er let og hurtigtørrende med fleece på den ene side og blødt bomuldsjersey på den anden.

Sover dit barn ude, skal du være opmærksom på, at hoved og hænder er godt dækket til. De søde huer og vanter fra Reima er lavet i en varm uldblanding med et blødt for af fleece og let isolering.

Reima hue og vanter i uld til baby

Den fine hue holdes på plads af de praktiske snører, som lige ledes bruges i de matchende luffer, så du ikke risikerer, at den ene mister sin makker.

 

Reimas størrelser

Reima® produkterne er store i størrelsen og giver ca. 6 cm ekstra plads til at barnet kan vokse og til eventuelle mellemlag. Hvis dit barn om efteråret er tæt på at være 104 cm høj og har en slank eller medium kropstype, så vil en str. 104 i flyverdragt passe fint hele vinteren. Dog skal vi gøre opmærksom på, at børn kan vokse i forskellige stadier, så nogle gange er en størrelse større et smart valg.

Du kan finde Reimas størrelsesguide her.

 

Få det søde vintertøj på tilbud

Lige nu kan du spare mange penge ved at købe de dejlige varme ting på vinterudsalg hos Reima.

Se de gode tilbud her.