Close
Log Ind Opret Bruger
Gratis Babypakker
facebook pinterest twitter

Gratis Babypakker

Avatar
26 februar 2018, 12:52 sofiamanning

pakke, hjerte, jul, gave, papir

Mange butikker og kæder tilbyder en Gratis Babypakke til din lille baby.

Det kan være svært at få et overblik over dem alle – men vi har gjort et forsøg her med en opdateret liste fra marts 2018.

Disse Babypakker er dem, der er 100% gratis og IKKE kræver en form for abonnement, som man skal huske at afmelde.

NB.: Vær selv opmærksom på, om du takker ja til nogle bestemte betingelser ifm. Babypakkerne hos de forskellige virksomheder.

Babysam – Babybox

Babybox indeholder kvalitative produkter og tilbud til mor, far og børn fra virksomheder som Babysam, AngelCare og mange flere. Se efter hvilke produkter din babypakke kan indeholde. Bemærk venligst at indholdet af babypakken kan variere.
Læs mere her.

Ønskebørn – Ønskeboksen

I Ønskeboksen kan du blandt andet finde en sut og en sutteflaske fra Philips AVENT, en sutteklud fra TRYG, ammeindlæg og salve fra Medela, et “Baby onboard-skilt” fra Maxi Cosi, en hagesmæk eller stofble fra Sebra og meget mere. Ønskeboksens indhold ændrer sig løbende.
Læs mere her.

Matas – Club Matas Mamma

Her får du bl.a. en velkomstgave til dig, når du er gravid – med lækre produkter fra Matas, uden parabener, phthalater eller MI.
Læs mere her.

Libero prøvepakke

Libero har også en prøvepakke til din baby. Hvis du tilmelder dig Libero Klubben, mens du er gravid, eller inden dit barn er 4 uger, kan du få en gratis blepakke med prøver på Libero Touch i str. 1 og 2.
Læs mere her.

Name it børnepakke

Pakkens indhold er en overraskelse, og har en værdi af +300 kr. Indholdet passer til både drenge og piger, og er i den blødeste bomuld til babys første tid her i verden.
Læs mere her.

Føtex for de små

Er du forælder med barn eller børn op til 3 år, får dit barn en velkomstgave ved tilmelding. Er du gravid, får du udover velkomstgaven også en baby startpakke.
Læs mere her.

Superbrugsens mor/babykuffert

Ved tilmelding modtager du en sms med link til en værdikupon, som du skal vise i butikken sammen med dit medlemskort, og du skal have en smartphone for at åbne værdibeviset.
Læs mere her.

Rema 1000 babypakke

Babystartpakken afhentes i din lokale REMA 1000-butik. Pakken har en værdi af ca. 80 kr., og der udleveres 1 babystartpakke pr. barn.
Læs mere her.

Lidl Baby startpakke

Lidl’s babystartpakke er for alle vordende og nybagte forældre med børn på maks. 6 måneder. Indholdet i pakken kan variere.
Se mere her.

Photocare babypakke

Photocare har sammensat denne ”startpakke”, hvor de vil hjælpe dig bedst muligt i gang med bl.a. gode råd til fotografering & gavebevis til forevigelse af den lille ny.
Se mere her.

Få 50 kr. rabat på din første HappyHello kuffert

Som en ekstra gave til vores brugere, så kan du få 50 kr. i rabat på din første HappyHello kuffert – du skal blot huske at bruge koden minmavedk

Hos HappyHello modtager du hver måned en kuffert fyldt med lækre produkter, som udfordrer og udvikler dit barn gennem kreativ leg.

Du kan blive en del af HappyHello-familien allerede fra du er gravid til dit barn er 6 år.

Din graviditet dag for dag

Få en mail hver eneste dag i din graviditet. Fra første menstruations dag og til du har terminsdag.

Min-Maves graviditetsmails, er den eneste kalender, der følger din graviditet, med daglige mails om din babys udvikling, din gravide krop og masser af gode tips til graviditeten og tiden efter fødslen.

Tryk her for at beregne din terminsdato og tilmelde dig.

daglige mails om din graviditet uge for uge

Gratis e-bog: Stærk bækkenbund uden at knibe

I samarbejde med fysioterapeut Elin Solheim, har Min-Mave lavet e-bogen “Stærk bækkenbund – Uden knib”.

Bogen giver dig redskaber til at teste din bækkenbunds styrke og træne den effektivt, uden at knibe – så du kan løbe, grine og lege med dine børn, uden at dryptisse.

Tryk her for at få e-bog

Stærk bækkenbund uden knib gratis e-bog

 

Kender du til andre gratis babypakker? Så kommentér på denne artikel, så vi kan få den opdateret 🙂