Close
Log Ind Opret Bruger
Her er 8 gratis babypakker til din nyfødte baby i Danmark
facebook pinterest twitter

Her er 8 gratis babypakker til din nyfødte baby i Danmark

Avatar
25 april 2024, 08:52 Redaktionen

 

Hvis du venter en lille ny eller lige har født, kan du få glæde af gratis babypakker, der indeholder alt fra bleer og sutter til rabatkuponer og små gaver. Flere danske virksomheder tilbyder gratis babypakker for at hjælpe nybagte forældre med at få en god start. Her er en guide til de babypakker, der er tilgængelige i Danmark lige nu.

 

1. BabyBox fra BabySam

BabySams gratis babypakke er fyldt med nyttige produkter, vareprøver og rabatter. Indholdet kan variere, men du kan forvente ting som en blespand, små prøver og værdikuponer. Du bestiller pakken online og henter den i en af BabySams butikker.

Bestil BabyBox fra BabySam her

 

2. Babypakke fra Skoringen

Skoringens babypakke er ideel, hvis du leder efter noget særligt til de små fødder. Pakken indeholder bløde strømper, en krammebold, sutteklud og en folder med tips til små fødder. Desuden får du en bonus, der giver dig 20% rabat på futter og 20% på et par sko, når dit barn fylder 1 år.

Bestil babypakken fra Skoringen her

 

3. Babypakke fra PhotoCare

Denne babypakke fra PhotoCare er designet til at hjælpe dig med at forevige de specielle øjeblikke. Den indeholder et gavebevis til gratis fotografering (billeder skal tilkøbes), 100 kroner til print af egne billeder, og 100 kroner til en Cewe-fotobog. Du bestiller pakken online og afhenter den i din nærmeste PhotoCare-butik.

Bestil babypakken fra PhotoCare her

 

4. Babypakke fra Ikast Etiket

Ikast Etikets gratis babypakke indeholder 10 navnemærker, som du selv kan designe. De kan bruges på babyudstyr, tøj eller legetøj og tåler både opvaskemaskine og vaskemaskine. Du skal betale 39,95 kroner i fragt, men hvis du er i nærheden af Ikast, kan du hente pakken gratis.

Bestil babypakken fra Ikast Etiket her

 

5. Babypakke fra REMA 1000

REMA 1000’s gratis babypakke indeholder en række produkter fra deres eget mærke. Pakken kan indeholde bleer, vådservietter, vaskeklude, sutter og meget mere. Bestil online og hent pakken i din nærmeste REMA 1000-butik.

Bestil babypakken fra REMA 1000 her

 

6. Babypakke fra Babykassen

Babykassens gratis babypakke er en prøvepakke med Libero-bleer i små størrelser. Du skal betale et leveringsgebyr på 43 kroner. Bestil online og få pakken leveret til din adresse.

Bestil babypakken fra Babykassen her

 

7. Babypakke fra Ønskebørn

Ønskebørns babypakke indeholder forskellige produkter, der varierer over tid. For at bestille, skal du udfylde en formular online og hente pakken i en af Ønskebørns butikker. Du kan bestille 5 måneder før termin og op til 3 måneder efter fødslen.

Bestil babypakken fra Ønskebørn her

 

8. Libero prøvepakke

Libero har også en prøvepakke til din baby. Hvis du tilmelder dig Libero Klubben, mens du er gravid, eller inden dit barn er 4 uger, kan du få en gratis blepakke med prøver på Libero Touch i str. 1 og 2.

Meld dig ind og bestil din gratis babypakke fra Libero

 

Har du kendskab til flere gratis babypakker?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du kender til flere gratis babypakker. Send os en e-mail på email.

 

Din graviditet dag for dag

Få en mail hver eneste dag i din graviditet. Fra første menstruations dag og til du har terminsdag.

Min-Maves graviditetsmails, er den eneste kalender, der følger din graviditet, med daglige mails om din babys udvikling, din gravide krop og masser af gode tips til graviditeten og tiden efter fødslen.

Tryk her for at beregne din terminsdato og tilmelde dig.

daglige mails om din graviditet uge for uge