Close
Log Ind Opret Bruger
Forebyg skævt kranie med ergonomisk babypude
facebook pinterest twitter
Annonce

Forebyg skævt kranie med ergonomisk babypude

Julie - Min-Mave.dk
21 august 2019, 08:46 Julie - Min-Mave.dk

Baby på en ergonomisk babypude i silikoneskum

Baby Cloud har lavet en revolutionerende babypude i et nyligt patenteret silikoneskum, der øger både sikkerheden, varmereguleringen og minimerer støvmider med 99%. Så hvis din baby har en begyndende tendens til skævt eller fladt kranie, så er den helt sikkert værd at overveje. Du kan finde den her.

 

Skævt eller fladt kranie

Din lille nyfødte guldklump, fødes med et blødt kranie, der endnu kan formes efter de tryk, den udsættes for. Det betyder at hvis din baby ligger for meget med baghovedet fladt mod madrassen, eller med hovedet til en bestemt side, så bliver kraniet skævt. Baby skal selvfølgelig sove på ryggen, fordi forskning viser at det forebygger vuggedød, så derfor kan problemet ikke forebygges ved, at man lægger baby på maven. I stedet anbefaler sundhedsstyrelsen:

  • At lægge babys hoved skiftevis til den ene side og den anden side, når det skal sove.
  • At skifte arm jævnligt, når du holder din baby eller ammer.
  • At baby skal ligge på maven, så meget som muligt, når han eller hun er vågen. I starten er det meget hårdt for din baby, men du kan gradvist træne dit barn op til at ligge på maven i længere og længere tid.

Det kan dog være meget sværere end det lige lyder, at varierer trykket mod dit barns kranie. Dels fordi din baby kan have præferencer, i forhold til hvilken vej hovedet vender, og dels fordi du er enten højre eller venstrehåndet, og derfor vil have en tendens til at holde din baby mere på den ene arm, end den anden.

I sådanne tilfælde kan man bruge en ergonomisk babypude, der støtter barnets kranie i en fordybning og dermed forebygger at kraniet bliver skævt.

 

fordybning i baby cloud pude støtter baby ergonomisk

 

7 grunde til at Baby Clouds babypude er bedre

Baby Cloud er en del af Vigor Healthcare, der udvikler hospitalsudstyr og hjælpemidler til sundhedssektoren. De fik ideen til babypuden, da de lancerede deres nyudviklede og patenterede silikoneskum, som har en høj åndbarhed, er helt fri for skadelige kemikalier og kan skylles i op til 95 grader varmt vand, for sterilisering.

Her får du 7 gode grunde til, at dette skum, er perfekt til din babys pude:

 

#1 Ergonomisk støtte til dit barns hoved

Det bløde skum i Baby Clouds ergonomiske babypude forebygger fladt- eller skævt kranie, ved at fjerne trykbelastningen fra barnets hoved, uden at begrænse barnets bevægelighed.

 

#2 Fremragende åndbarhed holder temperaturen nede

Din baby kan ikke selv regulere deres kropstemperatur, derfor er det vigtigt at materialerne i sengen har en høj åndbarhed. Den patenterede skum, som Baby Cloud benytter, har en unik bikubestruktur, som øger luftgennemstrømningen op til 97% og dermed holder temperaturen nede. Andre skumtyper, som f.eks. memory skum har ikke denne åndbarhed, hvilket kan føre til uønsket varme og fugtighed omkring barnets hoved.

 

#3 Højere vasketemperaturer betyder bedre hygiejne

Babypuden fra Baby Cloud kan maskinvaskes ved 60 grader, og skylles ved 95 grader for desinficering. Materialet suger ikke vand, men bikubestrukturen tillader, at vandet skyller igennem puden og rengør den i dybden. Derfor tørre puden også hurtigt efter en vask.

 

#4 Allergivenligt – Husstøvmider minimeres med 99%

Silikoneskummet i Baby Cloud puden er antibakterielt og kliniske test har vist, at den er særdeles effektiv i forhold til at forebygge forekomsten af husstøvmider – faktisk med helt op til 99%. Til sammenligning så minimerer testet memory skum kun 60% af husstøvmiderne.

 

#5 Skummet er så miljørigtigt, at du kan spise af det

Skummet er FDA Food Grade certificeret, hvilket vil sige at det er godkendt til brug med fødevarer. Det betyder at din baby kan sutte løs på sin yndlingspude, uden at du skal være nervøs for, at der er skadelige kemiske fyldstoffer eller biprodukter.

 

#6 Den findes også i en version til tumlinge

Baby Cloud har også udviklet en pude, der passer til din tumlings ergonomiske behov. Den er lavet af det samme revolutionerende silikoneskum, som babypuden, men har en lidt anden form, for at passe til din 1-3-årige tumlings ergonomiske behov.

Køb småbørnspuden her

 

#7 Du kan få søde pudebetræk til puderne

Du kan købe søde pudebetræk til puderne i en sart rosa eller himmelblå farve. Køb pudebetræk her.

Pudebetræk og puder til Baby Cloud babypude

 

Følg Baby Cloud på facebook

Hvis du vil have tips og tricks til at forebygge skævt kranie, så kan du følge Baby Cloud på deres facebookside. Her får du også besked, når der er gode tilbud og rabatter på deres skønne produkter.

Bliv venner med Baby Cloud her.