Close
Log Ind Opret Bruger
Olívy – Det franske vidundermiddel til alle babynumser
facebook pinterest twitter
Annonce

Olívy – Det franske vidundermiddel til alle babynumser

Redaktionen
25 februar 2015, 09:04 Redaktionen

Olivie er perfekt til at forebygge rød numse hos små babyer

Olívy er perfekt til at forebygge rød numse hos små babyer.

Bleer er jo praktiske i hverdagen, men det er samtidig hårdt for den sarte babynumse at være i et lukket miljø med urin- og afføringsrester – selv i den korte tid, der som regel går før bleen skiftes.

I Frankrig har mødrene i generationer brugt naturens egne ingredienser til at rense og pleje babyens sarte hud og samtidig forebygge røde numser hos blebørn.

I gamle dage, gik man på det lokale apotek og fik rørt en blanding (liniment) af olivenolie og kalk.

I dag er produktionen industrialiseret, men det er stadig dermatologernes, børnelægernes og jordemødrenes bedste anbefaling til de franske mødre, hver gang der skal skiftes ble.

 

Fås nu på danske apoteker

Nu er det franske produkt kommet til de danske apoteker, takket være et dansk søskendepar, Maria og Cecilie Reumert Wagtmann, der selv forelskede sig i produktet under en ferie i Frankrig, og nu sælger det under navnet Olívy baby care – diaper change.

”Når man først har brugt det én gang, bliver man ved. Vores børn, har aldrig lidt af røde numser, og hver gang, vi rejste til Frankrig, havde vi flasker med hjem til venner, kolleger, mødregrupper og vuggestuer. Det var på den måde, vi fik idéen om, at gøre produktet tilgængeligt for alle danske børnefamilier” siger Maria Reumert Wagtmann.

 

Olívy beskytter huden og forebygger rød og irriteret hud.

Olívy til bleskift renser, plejer og beskytter den sensitive babyhud mod urin og afføring, så baby ikke får rød numse. Olivenolien blødgør huden og danner en naturlig hinde, mens kalken renser, lindrer og neutraliserer syren fra urin og afføring.

 

De danske eksperter tager også produktet til sig

Privatpraktiserende jordemoder, Birgitte Hyldebrandt fra Jordemodercare er blandt de eksperter, der glæder sig over, at vi nu også herhjemme kan få glæde af et godt og effektivt produkt til brug ved bleskift – som kolleger fra udlandet har haft positive erfaringer med i mange år.

”Jeg kan se, at produktet virker og anbefaler, at man bruger det fra barnet er nyfødt og gør det til en naturlig vane ved bleskift. Vi ser faktisk ikke problemer med rød og irriteret hud, på de børn, der bruger det. Det er også virkelig godt til den mørkgrønne/sorte afføring (meconium) som barnet har mange gange i de første dage efter fødslen, og som ellers er svær at fjerne helt, fordi den er så tyk og klistret i konsistensen. Og så er det i øvrigt rigtig godt at smøre på de områder af kroppen, hvor de nyfødte skifter hud” siger Birgitte Hyldebrandt.

 

Naturligt- og fri for parabener, parfume og aluminium

Olívy diaper change er en blanding af naturens egne ingredienser – ren koldpresset ekstra jomfruolivenolie og en mild kalkopløsning – og linimentet er helt fri for unødvendige tilsætningsstoffer, herunder parabener, parfume og aluminium.

Det kan bruges med god samvittighed på den sarte babyhud lige så ofte, som der er brug for at skifte ble.

 

Sådan gør du

#1: Hæld Olívy på en vatrondel.

#2: Tør hele bleområdet med vatrondellen, så urin fjernes

#3: Ved afføring, vaskes bleområdet først med rent vand og derefter renser du efter med Olívy.

#4: Brug Olívy, hver gang du skifter ble, så forebygger du rød numse

 

 

Til alt det andet

Du kan også bruge Olívy til at rense og pleje de sarte hudfolder under halsen og bag ørene på babyen, til tør hud på hele kroppen og til lindring af irriteret hud herunder mindre solforbrændinger.

Det gælder også for større børn og voksne.

 

 

Olivy babypleje der hjælper mod rød numse

 

Detter er en advertorial, og der kan forekomme kommercielle links. Læs mere om at annoncere på Min-Mave.dk.