Close
Log Ind Opret Bruger
Ure er perfekte barselsgaver
facebook pinterest twitter
Annonce

Ure er perfekte barselsgaver

Redaktionen
1 marts 2017, 12:04 Redaktionen

Ure fra Dyrberg Kjern er den perfekte barselsgave

Vi har tidligere her på siden nævnt, at ure er noget nært den mest oplagte barselsgave til en nybagt mor, men ure til kvinder kan være rigtig dyre. Dog findes der flere gode og anerkendte mærker, der laver ure til kvinder, som er til at betale sig fra.

 

Et eller flere ure?

Hvis du allerede har et ur du er glad for, er det måske ikke oplagt, at skrive et ur på sin ønskeseddel, men ligesom du givetvis også har flere sko, tasker og jakker, er ure et stykke tilbehør til dit øvrige outfit, og derfor kan det være lækkert at have lidt at vælge i mellem. Ure til kvinder er dog et meget vidt begreb, men ved at gå udenom de ”klassiske” mærker af ure, som f.eks. Rolex, Omega osv., kan man faktisk finde rigtig mange gode kvalitets ure til kvinder, som ikke koster det hvide ud af øjnene.

Det kunne f.eks. være ure til kvinder, fra danske Dyrberg/Kern. Dyrberg/Kern har siden slutningen af 1980’erne leveret dansk designede smykker til fornuftige priser, hvilket uden tvivl også har bidraget til, at Dyrberg/Kern nu på snart tredivte år er én af de mest prominente smykkeproducenter i Danmark. Men udover smykker, er Dyrberg/Kern altså også gode til ure, og specielt ure til kvinder. Med et bredt sortiment og priser fra 1000-2000 kroner, er der med garanti noget for enhver smag og pengepung.

 

Ure fra luksusbrands

Et andet luksusmærke, som især er kendt for sine dyre håndtasker, er amerikanske Michael Kors. MK har ligesom Dyrberg/Kern formået, at skabe et luksusbrand, som de fleste kender og elsker. Men mange har således også en lidt forudindtaget holdning om, at hvis det er Michael Kors, så er det dyrt. Og ja, det kan meget vel være tilfældet, men hvis vi ser på ure til kvinder, så kan de faktisk fås for under 1000 kroner, hvilket jo ikke er mange penge for et godt armbåndsur. Bevares, du kan også sagtens finde ure til 5-6000 fra samme fabrikant, men udvalget af prisvenlige ure er langt mere omfattende end de fleste nok er klar over. Obs. Priserne er listet i dollars, men du kan altid finde den aktuelle dollarkurs her.

 

Hvorfor er et ur sådan en god gave?

Hvis ikke du selv har børn, er det måske svært at sætte sig ind i, men som forælder føler man virkelig, at tiden flyver afsted. Du har sikkert selv oplevet at gå på facebook og se billeder fra en børnefødselsdag, hvor en stolt mor skriver noget i stil med ”3 år i dag, hvor blev tiden lige af?”

Derfor er et ur en god gave, fordi det er en påmindelse om tiden, og om at den går. Derfor skal man – uanset om man har børn eller ej – sørge for, at få det meste og bedste ud af den, inden det er for sent.

Et ur er – hvad enten du tænker filosofisk eller ej – en smuk gave. Men hvis du kan lide filosofien om, at gøre tiden mindeværdig, er uret også en reminder om, at det ikke er tiden værd, at hænge sig i petitesser, men hellere få det meste ud af tiden. Den er nemlig – udover dine børn – det mest dyrebare, du har.