Close
Log Ind Opret Bruger
Mofibo giver dig gratis 30 dages læs og lytning under din barsel
facebook pinterest twitter
Annonce

Mofibo giver dig gratis 30 dages læs og lytning under din barsel

Redaktionen
8 februar 2017, 09:29 Redaktionen

Mofibo giver dig e-bøger og lydbøger gratis i 2 måneder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu kan du gøre din barsel endnu mere underholdende. Prøv Mofibo i 2 mdr. for 0 kr. og gå på opdagelse i et kæmpe udvalg af de bedste e-bøger og lydbøger indenfor alle genrer. Læs eller lyt ubegrænset på din smartphone og tablet, hvor i verden det passer dig.

En ny bedste ven til de mørke vintermåneder

Der findes intet bedre end en god bog i de kolde og mørke vintermåneder. Mofibo er Danmarks største streamingtjeneste for bøger og din nye bedste ven til de kolde og mørke vintermåneder. Mofibo har samlet de bedste bøger ét sted, hvor du finder bestsellers, krimier, romaner, børnebøger, biografier og meget mere. Med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen, som kan nydes hvor og når, det passer dig. Blot tilføj dine favoritbøger til læselisten og frit læs og lyt til bøger, også når du er offline.

Håndfri læsning til den moderne mor

Mange sætter en lydbog på, når de skal ud at gå ture, gøre rent, vugge eller bare slappe af på sofaen. Du kan have hænderne frie samtidig med, at du får fortalt en gribende kærlighedshistorie, en hæsblæsende krimi eller bliver klogere på du og dit barns velvære med forskellige bøger om graviditet, børn og sundhed.

En gave fra os til dig
Få gratis adgang til de bedste e-bøger og lydbøger i 30 dages gratis læs og lytning. Tilmeld dig Mofibo her og indløs gaven.

           
Vi vil gerne give dig en meget unik mulighed for at prøve denne smarte måde at nyde bøger på. Så hvis du ejer en smartphone eller tablet, kan du altså læse og lytte til bøger i alle genrer kvit og fri i 2 mdr. til en værdi af 258 kroner. Normalt får man kun 14 dage gratis! Tilbuddet gælder kun for nyoprettelser. Og efter 2 mdr. fortsætter abonnementet til 129 kr. pr. måned, hvis ikke det opsiges.

Rigtig god læse- og lyttelyst!

Mofibo giver dig e-bøger og lydbøger gratis i 2 måneder