Close
Log Ind Opret Bruger
Ikke i år, skat – manglende sexlyst efter graviditet og fødsel
facebook pinterest twitter
Annonce

Ikke i år, skat – manglende sexlyst efter graviditet og fødsel

Avatar
15 september 2013, 09:13 admtest

ikke i år skat

Køb bogen hos SAXO.com, klik her

10 bekendelser om manglende sexlyst efter fødslen

Ikke i år, skat er en sand historie om ti kvinder, som forfatterne til bogen Mette Mathilde Skeel-Gjørling og Suzanne Skærbæk Pedersen har interviewet, og udspurgt om det der sker, eller ikke sker under dynen efter en fødsel.

En graviditet sætter tydelige spor på kvindens krop. Strækmærker, et par ekstra kilo på sidebenene og babygylp på tøjet. Det er ikke just den mest sexede følelse man får, når manden ligger ved siden af. Bogen her handler om det at miste sexlysten efter en fødsel, og hvorfor kvinder hellere vil spise en leverpostejmad med rødbede i stedet for at have sex med deres mand.

Ti kvinder er blevet interviewet, og har fortalt om deres soveværelsesoplevelser, og afslører ærlige historier om sexlysten, som både kan være lyst og pligt.

Uddrag fra bogen Ikke i år skat: 

Helena er tør som et toastbrød, der er glemt i brødristeren. Hun vender siden til ham og håber på en hurtig omgang. På to do-listen står der ikke sex, men kun træk vejret og fodr baby. That’s it. Hun bliver fuldstændig forkrampet, da han blidt begynder at kærtegne hendes bryster. Brysterne er babyens køleskab. Punktum.

I bogens epilog fortæller en sexolog og ledende overlæge, hvorfor sexlysten forsvinder efter fødslen hos mange kvinder, og hvad de kan gøre for at få lysten tilbage.

 

Forfatter: Mette Mathilde Skeel-Gjørling og Suzanne Skærbæk Pedersen

Forlag: TURBINE

Antal sider: 264 sider

Pris: 129,95 kr.

Udkommer: 1. november 2013

 

Køb bogen hos SAXO.com, klik her