Close
Log Ind Opret Bruger
Gå til luksusbabysvømning på Kurhotel Skodsborg
facebook pinterest twitter
Annonce

Gå til luksusbabysvømning på Kurhotel Skodsborg

Avatar
19 november 2013, 09:30

Kurhotel Skodsborg_hjemmeside

Kurhotel Skodsborg tilbyder babysvømning i luksusomgivelser, hvor der er fokus på miljø, sundhed og motorisk udvikling for dit barn.

Babysvømning er en sjov aktivitet, hvor din guldklump udvikler sit sind og motorik, imens I leger og hygger jer. Derfor har Kurhotel Skodsborg udviklet et specielt babysvømmeprogram hvor

  •  Fysioterapeuter underviser for at give dit barn maksimalt motorisk udbytte
  •  Vandet indeholder et minimum af klor, så I undgår øjen- og hudgener
  •  Der er små svømmehold, så du og din guldklump får en tryg oplevelse 

Babysvømning for motorikken

I de første måneder efter fødslen, skal baby opbygge sine muskler, øve sig i at ligge på maven og øve sig i at dreje, så han senere kan begynde at bevæge sig. I vandets vægtløshed, får han en unik mulighed for at øve bevægelser, som hans muskler endnu ikke er stærke nok til at udføre på land. I vandet kan han svømme, dykke og dreje sig. Derfor føles det som en befrielse for baby at plaske rundt i vandet.

Kurhotel Skodsborg har valgt at ansætte fysioterapeuter til at undervise i babysvømning, fordi de ved hvilke øvelser, der bedst udvikler dit barns motorik.

Lava og sandrensning frem for klor

Når baby begynder til svømning, er puslingen kun otte uger gammel og har en meget fin og sart hud. Klor sviger i øjnene, udtørre huden og er slet ikke nødvendigt for at opretholde hygiejniske forhold.

Kurhotel Skodsborg har fået tildelt turismens miljømærke ”The Green Key”, bl.a. fordi de i stedet for klor bruger amerikanske metoder til at rense vandet ved hjælp af sand og lava.

 

Små hold giver tryghed

På Kurhotel Skodsborgs babysvømmehold er der maksimalt seks deltagere, så underviseren har tid til at lære dig teknikker og lade alt ske roligt i din babys tempo.

Det giver ro og tryghed, som er rart når baby skal lære at svømme, flyde, hoppe og dykke.

 

Luksusspa med fokus på gravide og nybagte forældre

Min egen erfaring er, at en velmotioneret og træt guldklump, ofte snupper en lur på 2-4 timer oven på en svømmetur. Så mon ikke du har tid til at nyde nogle af Kurhotel Skodsborg mange spaoplevelser og pleje din trætte krop?

Kurhotel Skodsborg har et bredt udvalg af tilbud til gravide og nybagte forældre, herunder yoga for gravide, babysvømning, ammerådgivning og familierådgivning.

Læs mere om mulighederne på Kurhotel Skodsborg hjemmeside.