Close
Log Ind Opret Bruger
7 tips til sex alle nybagte forældre bør kende
facebook pinterest twitter

7 tips til sex alle nybagte forældre bør kende

Avatar
3 marts 2014, 09:56

7 tips til sex

Det kan være uendeligt svært at finde lysten, når man er træt og nybagt forældre. Men en af de bedste måder at holde parforholdet i live og undgå for meget fnidder og skænderier derhjemme, når man er trætte og husholdning, amning og meget andet skal klares, er at finde erotikken frem.

Det amerikanske forum Babycenter.com har spurgt deres medlemmer, hvordan de finder tid til sex, og det er der kommet en masse gode råd ud af, som vi syntes er så gode, at vi lige giver dem videre her. For hvem ved bedre, hvor svært det kan være med sex, end andre mødre?

1) Ha sex andre steder end i soveværelset

Når man har fået en baby, sover de ofte i forældrenes værelse den første tid, eller i et rum lige ved siden af, derfor kan det være lidt underligt at have sex i soveværelset.

”Før vi fik baby, havde vi altid sex i soveværelset”, fortæller Kristine fra Oklahoma, ”nu gør vi det i bilen, på sofaen imens baby sover, i mit kontor og alle andre steder, hvor det er muligt.”

Og faktisk kan det også godt være pirrende og give sexlivet krydderi, at det ikke lige foregår på sofaen.

Læs meget mere om sex som nybagt mor, hos Min-Maves sexolog.

2) Omdefiner hvad sex skal indeholde

Det er ikke altid sex behøver at være lig med at penis trænger ind i skeden. Ofte kan det også være at kysse på sofaen, eller tage om hinanden, når i passerer hinanden i gangen. Hvis din partner har lyst, men er alt for træt, kan du prøve at onanere imens din kæreste kigger på.

”Når min kone er til stede, imens jeg onanerer, så bliver jeg meget mere ophidset, og nogen gange bliver hun også selv tændt af at kigge på og får lyst til at deltage.” Fortæller Tim fra Californien.

3) Udnyt babys eftermiddagslur

Når baby tager sig en lur i weekenden, er der god tid til at kæle. Hvis du er fuldstændig udmattet og ikke har sove i mange dage, bør du selvfølgelig bruge tiden på at sove. Men det er vigtigt ikke at bruge alle dine stille øjeblikke på at lave husligt arbejde. Vasketøjet og opvasken kan sagtens vente, imens i bruger lidt tid på intimiteten.

4) Snak dig til sex

Når din baby sover, kan du åbne en flaske vin, dæmpe lyset og invitere din partner til hyggelig samtale.

”Nogen gange sidder Rich og jeg og snakker om dagene før vi fik Alex.” Fortæller Dawn fra Michigan. ”Det minder os om, at vi havde et liv sammen, før vi blev forældre. Og før vi ved af det, er vi i gang med at have sex.”

5) Find en babysitter og lav noget sammen

En date er ikke nogen garanti for at få sex, men det er da en start. Planlæg noget romantisk, som fx en middag på en hyggelig restaurant, eller en picnic med en flot udsigt.

”Familiebilen kan være ganske egnet til at hygge sig i. Hvis man lægger alle sæderne ned, er der god plads til lidt voksen tid.” Fortæller et par, der ønsker at forblive anonyme.

6) Forfør hinanden

Det kan være svært at finde lysten, når man er nybagte forældre, fordi det er svært at skifte stemningen fra at være forældre og så til at være elskende.

En måde at gøre det på, er ved at sende frække sms til hinanden. Det er pirrende og vil få jer begge to til at tænke på sex hele dagen.

En anden ved at gå i seng nøgen eller tage initiativet. I Babycenters undersøgelse blandt deres mandlige brugere, var det top 2 ønsker blandt fædrene.

Men den bedste måde er gammeldags forspil med kys, kram og berøring.

7) Hvis alt dette ikke hjælper?

Hvis du ikke har fået sex i meget lang tid, så snak åbent med din partner om det.

Undgå at lægge skylden på ham, fordi det får ham bare i forsvarsposition. Fortæl ham i stedet at du savner at kysse og kæle med ham. Hvem vil kunne modstå det?

Hvordan får du sexlivet til at fungere?

Fortæl os hvordan du forfører din mand og del de gode råd med de andre mødre.