Close
Log Ind Opret Bruger
7 tips, der gør dig til en lækker mor, uden unødig kemi
facebook pinterest twitter
Annonce

7 tips, der gør dig til en lækker mor, uden unødig kemi

Avatar
13 november 2019, 07:14

Smukke mødre bruger Nilens Jord til at pleje sig med

Mange mødre har en tendens til at glemme sig selv, for at fokusere 100% på sin baby. Det er ikke ualmindeligt at mødre glemmer både at spise, drikke og gå på toilettet, fordi de tilsidesætter sig selv fuldstændigt. Det siger sig selv, at det er den direkte vej til et sammenbrud, for du bliver nødt til at tage dig af dig selv, før du kan hjælpe andre.

Faktisk er det videnskabeligt bevist, at hvis du plejer dig selv, så får du det også bedre og får mere overskud til at overkomme dagens gøremål. Det gælder også, når du er mor.

 

Jordemoderen: Hudpleje og barsel, her er retningslinjerne

 

Nilens Jord – Det trygge valg

I samarbejde med Nilens Jord og Jordemoder Berit, har vi lavet denne artikel, der giver dig 7 tips til at pleje dig selv under din barsel.

Nilens Jord har fjernet al unødvendig kemi fra deres produkter og er Allergy Certified. Det vil sige at toksikologer evaluerer hver eneste ingrediens og tilsikrer at produkterne ikke indeholder hormonforstyrende stoffer, eller ingredienser der kan fremkalde allergier.

Du kan derfor føle dig helt tryg, når du bruger deres produkter til selvforkælelse.

Frem til d. 30. september 2019, får du en gratis gave, når du køber produkter i deres webshop (læs mere om det længere nede).

 

#1 Mindfull bad og body oil

Stå stille under bruseren i 2 minutter, imens du lader det varme vand plaske ned over dit hår, hoved og krop. Luk øjnene og slap af. Slut eventuelt af med et koldt gys, imens du tæller til 9. Bagefter tørrer du dig og masserer roligt huden med Nilens Jord Body Oil, der stimulerer hudens kollagen. Det hjælper til at opstramme huden efter graviditet.

Nøglen er mindfullness. Mærk de varme stråler, det kolde gys og den bløde olie mod din hud. Det giver dig fokus og får dig til at slappe af.

 

#2 Plej tørre og sprukne områder på din krop

Udtørrede neglebånd, sprukne læber og afskallende albuer kan være irriterende følger af en hormonel hud, men heldigvis utroligt nemme at komme til livs. Brug Nilens Jord Repair Balm, til at smøre på de irriterede steder. Salven lindrer, fugter og fremskynder helingen. Faktisk er den også rigtig god til at lindre ømme brystvorter og bekæmpe røde blenumser, så hav altid en i din pusletaske.

Repair Balm fra Nilens Jord

 

#3 Camoufler din hormonelle ansigtshud

Når din hud ser frisk og ensartet ud, så føler du dig ofte også friskere, men det kræver lidt hjælp når hormonerne raser og giver huden rødlige toner. Med Nilens Jord Tinted Daycream, kan du fugte og camouflere rødlige toner i et enkelt trin.

 

#4 Giv dig selv en manicure og håndmassage

Velplejede hænder gør rigtigt meget for din selvfølelse, fordi det er den del af din krop du selv kigger på oftest. Faktisk er der depressionslæger i London, som sender deres patienter til en manicurist, af selv samme grund.

Når du alligevel sidder i sofaen med en sovende baby ved din side, så brug tiden på at massere dine fingre og neglebånd med Nilens Jord håndcreme. Start med at massere fingrene og håndryggen. Gå derefter dine neglebånd forsigtigt igennem. Selvom du ikke får en fuld manicure, så vil det give dine hænder et velplejet look. Hvis du har mod på det, så brug lidt tid på at polere dine negle med en neglepolerer, det giver neglene en blank og skinnende overflade. Hvis humøret er til det, så put lidt glad farve på neglene.

Pssst…. Frem til d. 30. september 2019, får du en gratis neglelak, når du køber noget i Nilens Jord webshoppen

Neglelak i tre farver Nilens Jord

 

 #5 Giv dine læber farve

En flot farve på læberne løfter humøret gevaldigt. Nilens Jord Pretty Lips er helt fri for skadelige kemikalier, så du trygt kan kysse både mand og baby, uden at overføre unødig kemi.

 

#6 Tjek din hudtype

Når du bliver gravid, kan din hudtype godt ændre sig, enten midlertidigt på grund af hormonerne eller varigt. Derfor er det tid til at tjekke din hudtype og finde ud af om du skal bruge en ny ansigtscreme. Nilens Jord har skøn ansigtsplejemed plejende ingredienser til alle hudtyper.

Nilens Jord hudpleje produkter

 

#7 Luft, lys og grin

Når du ikke har sovet i en måned, kan det virke uoverskueligt at komme ud og trille med barnevognen. Find en barnevognspartner, som du kan gå turene med, så kan I hjælpe hinanden med at komme ud ad døren. Det kan være en rigtig god idé at bruge turene på at snakke om de ting der fylder, hvad enten det er søvnløsheden, sprukne brystvorter eller noget andet. Men husk også at få grint sammen. Du har brug for at grine og lufte dine følelser, det giver ro og skønhed indefra.

Mødre på tur med barnevognen