Close
Log Ind Opret Bruger
3 ting at lave for dig, der er på barsel
facebook pinterest twitter

3 ting at lave for dig, der er på barsel

Redaktionen
9 juli 2021, 14:12 Redaktionen

Går du din barsel i møde og spekulerer allerede nu over, hvad du skal bruge al den tid på? Eller er du allerede i gang med din barsel og mangler inspiration til ting at lave? Så læs følgende 3 forslag til ting at lave på barsel.

Lad din kreativitet løbe løbsk 

Måske har du en kreativ side, du længe har følt, du har forsømt, og som konsekvens er stagneret. Det kan være, at du synger eller spiller et instrument. Det kan være, at du hækler eller syer. Det kan være, du er en forfatteraspirant, der skriver lidt i ny og næ. Det kan være, du tegner eller maler. Eller det kan være noget helt andet. 

Uanset hvad det er, så er barslen det perfekte tidspunkt at tage din kreative hobby til det næste niveau. Det kan nemlig også være, at din graviditet virker inspirerende på dig. At den vækker nogle følelser og stemninger i dig, du ikke tidligere har kendt til. 

Måske kan du endda bruge din graviditet direkte i dit kreative virke. Hækler eller syer du, kan du lave ting til din kommende baby. Skriver du, kan du skrive om det at være gravid. Synger og spiller du musik, kan du skrive din baby en sang. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man kan bruge sin graviditet kreativt.

Se en masse venner og familie

Har du i lang tid været for travl til at se venner og familie udover dine allernærmeste? Så er der intet bedre tidspunkt end barslen til at tage kontakt til dem, du føler, du har forsømt.

Måske er der en gammel ven, du er ked af at have mistet kontakten til, eller en gammel bedsteforælder, du længe har haft dårlig samvittighed over ikke have besøgt. Barslen er en perfekt anledning til at få rettet op på den slags. 

Lær dig selv at lave en masse god og sund mad

Med så meget pludselig tid på hænderne – meget af den i hjemmet – kommer du uundgåeligt til at stene. Du kommer til at tage dig selv i at sidde på din computer eller telefon og læse om fuldstændig tilfældige ting, så som dating for sex i Horsens eller dating for modne. 

En genial ting at bruge noget af sin overflod af tid på er at eksperimentere med og lære en masse opskrifter på god og sund mad. Når vi siger ”sund”, så er det, fordi du – lad os være ærlige – kommer til at snacke på barsel. Dels fordi du vil opleve store cravings; dels fordi det i sig selv bliver en form for tidsfordriv. 

Her kan du lige så godt lade det komme dig til gode og se det som en perfekt anledning til at forbedre dine evner i et køkken. Du, din baby, din mand og familiens øvrige medlemmer vil alle sætte stor pris på det.