Close
Log Ind Opret Bruger
Inspiration til den perfekte barnedåb
facebook pinterest twitter
Annonce

Inspiration til den perfekte barnedåb

Avatar
19 maj 2015, 04:42 test5

Baby-klodser---bordpynt-og-fest-artikler-til-den-perfekte-barnedåb

Når du ligger med dit lille barn i armene for første gang, og kigger på det, dufter til det – så ved du bare at dette barn vil du passe på og tage dig af, med kærlighed og omsorg, resten af livet.

At finde det rigtige navn, til sådan en stor gave i livet er ikke altid lige nemt.

Når du langt om længe har streget det ene navn efter det andet, på den lange liste ud og der til sidst kun er lige præcis DET ENE navn tilbage, som din lille øjesten skal hedde, så skal det fejres.

 

Barnedåb og traditioner

Nogle forældre ønsker at fejre deres barn med en navne-fest, hvorimod andre har tradition for, at døbe deres barn ind i den kristne tro.

Det kan være at din familie har en dåbskjole, som er gået i arv fra familie medlem til familie medlem og at du derfor naturligvis ønsker, at også dit lille barn, skal døbes heri.

Du kan have ret stærke følelser omkring, lige netop dit barns dåbskjole og det kan betyde rigtig meget for dig.

Måske brodere i navn i kjolen, hvergang en lille ny er døbt i den – det er der i hvert fald mange som gør. Ligeledes kan det være, at du og din familie også har traditioner, omkring hvilke salmer der skal synges i kirken osv.

Nogle traditioner kan betyde rigtig meget og derfor kan det også være vigtigt for dig, at videregive dem til dine børn.

 

Stor eller lille fest

Der kan være stor forskel på, om du ønsker at holde en kæmpe fest, hvor alle i familien bliver inviteret eller om du ønsker en mindre og mere intim komsammen, for de nærmeste familiemedlemmer.

Uanset om du ønsker at begivenheden skal fejres, med et stort eller mindre selskab, vil du helt sikkert gerne gøre noget ud af den store dag.

 

Pynt til festbordet

Hvis du vælger at holde fest for dit barn, har du sikkert en masse tanker herom – for hvordan er det nu lige, at man dækker op til den helt perfekte barnedåb?

På Dreamshops hjemmeside kan du finde alt, hvad du behøver til den festlige begivenhed.

Du kan finde inspiration til alle dine drømme, lige fra festartikler til barnedåben – til den smukkeste borddækning.

Balloner, bordløbere, bånd og bannere er blot en del af det store udvalg du finder I Dreamshop.

Ønsker du at holde dit barns fest i et bestemt farvetema, er det også nemt og overskueligt, at finde f.eks. pynt til festbordet, i de eksisterende farve kategorier.

Vælg også pynt i lilla eller limegrønne farver, hvis du ønsker noget mere kønsneutralt.

 

Inspiration til den perfekte barnedåb – pige

Det er ikke bare bordpynten som sætter prikket over I`et, når du pynter op til dit barns dåbsfest.

En gennemført barnedåbs fest for din pige, starter som regel med den helt rigtige invitation hvor alt er gennemført, ned til den mindste detalje.

Det er ofte at invitationen viser hvordan “temaet” for festen bliver. Er den lyserød, vil denne farve være god at gentaget i både bordløber, bordpynt, servietter, lys og pynt i lokalet, hvor festen afholdes.

Det kan give et roligt “look” at pynte op i et gennemgående farvetema.

Balloner, honeycombs, papirs blomster og guirlander med lyserøde og pink barnevogne, er super fine at pynte op med. De kan give en give en rigtig fin feststemning i et selskabslokale, eller hjemme i stuen, hvis festen afholdes der

 

Den-perfekte-barnedåb---pige

 

Inspiration til den perfekte barnedåb – dreng

Skal du pynte op til barnedåb for din dreng, kan du eventuelt bruge blå balloner eller et lyseblåt loftbanner, for at give en rigtig hyggestemning til lokalet.

Pynt op med store pom pom´er, som hænger ned fra loftet – der ser så eventyrligt ud når de stille drejer rundt i luften.

Husk at pynt kan bruges på mange måder. Eksempelvis kan du sagtens bruge fine små blå, mini bannere eller servietter til pynt på bordet, de behøver ikke kun at bruges som væg dekoration.

En gæstebog hvori de inviterede gæster, kan skrive en sød lille hilsen til dit barn, er også en god ide til den festlige dag. På den måde har du, nogle gode minder at give videre til din lille dreng i fremtiden.

Den-perfekte-barnedåb---dreng