Close
Log Ind Opret Bruger

Specifikationer for email

Over 90% af Min-Maves mails bliver åbnet og læst på mobiltelefonen, derfor har vi tilpasset vores emails og bannerpladsen, så den passer til mobilformatet. 

Vi har flere muligheder:

Formater (.jpg)

Design

Når du designer dit banner til vores mails, er det vigtigt at du husker på at tekst mm. skal kunne læses på mobiltelefon. Brug fx en større fontstørrelse.

På mobil skaleres dit banner op til 50% ned, afhængigt af hvilken enhed læseren bruger.

Personlige mails – Graviditets-, baby og tumlingemails

Vores personlige mails sendes ud til den gravide, hver eneste dag i løbet af hendes graviditet – fra dag 0 til dag 280, og til forældre en gang om ugen op til 3 år.

Mailen er automatiseret i et forløb, der er personlig og følger den enkelte kvinde som en kalender. Det giver dig mulighed for at ramme vores brugere, i præcis den periode, hvor de skal træffe beslutning om at købe dit produkt.

Fx køber gravide jerntabletter lige omkring uge 10.

Se eksempel på graviditetsmail

Vi har skabt indhold af høj kvalitet, der sikre at de gravide åbner dem dag efter dag. Faktisk har vi en åbningsrate på op mod 160%, fordi det ikke kun er kvinderne, men også deres kærester der læser vores mails.

Min-Mave Posten

I vores ugentlige torsdagsnyhedsbrev kan du annocere enten via et banner eller igennem et sponsoreret indlæg fra en af vores bloggere.

Vi har +45.000 modtagere og en åbningsrate på 30%.

Se eksempel på torsdagsnyhedsbrev her.

Særnyhedsbrev

Et særnyhedsbrev indeholder udelukkende det content du ønsker, og er perfekt til at skabe opmærksomhed omkring en specifik kampagne.

Se eksempel på særnyhedsbrev

Vi laver det ud fra dine ønsker til:

Kontakt

Hvis du har spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte Julie Lacoppidan på julie@min-mave.dk eller telefon +45 26228560.