Close
Log Ind Opret Bruger

Annoncering på Min-Mave

Min-Mave.dk er Danmarks største online medie for kvinder i alderen 24-35 år, og har hver måned rigtig mange besøg fra forældre, bedsteforældre og kvinder. Vi er i øjenhøjde med vores målgruppe og vi kender vores brugere.  

Den primære målgruppe er kvinder, der ønsker børn, er gravide eller har børn i alderen 0-6 år, og indenfor den målgruppe har vi en målgruppeaffinitet på 363 %.

Annoncering siden 2001

Siden starten i 2001 er Min-Maves popularitet vokset støt. Brugerne på Min-Mave er meget loyale, og mere end halvdelen af dem bruger ikke andre sites om graviditet og børn.

Udgangspunktet er det personlige, og intet emne er hverken for stort eller for lille til at blive taget op af vores brugere, eksperter og bloggere. 

Et udsnit af, hvad vi kan tilbyde

Indsigt i målgruppen

Min-Mave gennefører spørgeskemaundersøgelser blandt gravide og mødre, for at forstå hvad der betyder noget for dem.

80% trafik fra mobile enheder

Mødre er altid på farten, og derfor kommer en stor del af vores trafik fra mobile enheder. Min-Mave.dk er derfor tilpasset alle platforme og viser dine annoncer på bedste vis, fra mobile enheder såvel som computer.

Når der stiftes familie

Når der stiftes familie, træffes der også store beslutninger, der har omfattende betydning. Der købes ny bil og bolig, der kigges på forsikringer og bank, nye rejseformer udforskes, nye indkøbsvaner etableres, og i alle disse overvejelser er kvinden enten beslutningstager eller en kraftig influent. 

På Min-Mave samler vi alle: fra første ønske om graviditet og til barnet starter i skole. I den periode, træffes der købsbeslutninger om mange forskellige ting: Mad, beklædning, legetøj og udstyr og alle de andre ting, der kommer med familie og små børn.

Kvinderne på Min-Mave

Ud over fokus på familien har brugerne samme ønsker, behov og forbrugsvaner som andre kvinder: Skønhedsprodukter, mode, telefoni & data, forlystelser, kosttilskud og en masse andre ting, der gør livet lidt lettere og sjovere. 

På Min-Mave.dk har vi mange muligheder for at annoncere, og vores sælgere vejleder dig i forhold til din virksomhed, så du vælger det medie, der er bedst for dig.

Kontakt os for mere information

Ring eller skriv en mail til os for at få et uforpligtende markedsføringstilbud, der er skræddersyet til dit produkt og virksomhed. Så tager vi en samtale med dig om de løsninger, der er optimale for din virksomhed. (se kontaktinformation herunder).

Kontakt redaktør Julie Lacoppidan

[email protected].

Information til annoncører